Autentificare
08 Iun 2023 Stil

ZARA: stil, calitate și preț avantajos în Moldova

Zara este una dintre cele mai populare și mai de succes mărci de îmbrăcăminte din lume. A fost creată în 1975 de către Amancio Ortega, un creator de modă și miliardar spaniol, fondatorul Inditex, care, pe lângă Zara, include și Bershka, Stradivarius, Pull&Bear și alte mărci.

În prezent, colecțiile de haine la modă și elegante, precum și o varietate de accesorii, de la pantofi la genți și articole de uz casnic de la Zara sunt disponibile în Moldova.

De ce clienții aleg hainele Zara

 Una dintre caracteristicile cheie ale Zara este strategia sa de „fast fashion”. În timp ce în trecut, perioada de la dezvoltarea designului până la sosirea unei colecții în magazine dura șase luni sau mai mult, apariția „fast fashion” a redus această perioadă la 10-15 zile. În timp ce alte mărci vindeau una sau două colecții pe an, Zara era gata să ofere clienților modele noi la fiecare două săptămâni.

Deoarece sunt realizate în loturi mici, colecțiile se vând rapid și nu rămân blocate în stoc. Iar dacă clienților nu le place o colecție, aceasta poate fi chiar întreruptă și înlocuită rapid cu ceva complet nou!

Brandul s-a poziționat ca o companie care poate prelua rapid cele mai recente tendințe ale modei și le poate transforma în haine elegante disponibile pentru oricine. Creatorii de modă nu neagă faptul că unele colecții se inspiră de la case de modă bine cunoscute, dar Zara are o multitudine de modele originale care nu pot fi găsite nicăieri altundeva.

Zara acordă atenție protecției mediului înconjurător. Compania utilizează țesături organice în producția sa, iar magazinele de marcă Zara au renunțat treptat la utilizarea polietilenei și își împachetează cumpărăturile în pungi de kraft.

O gamă largă de îmbrăcăminte Zara la prețuri avantajoase poate fi găsită în magazinul online Zoutlet din Moldova. Magazinul oferă îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, inclusiv fuste, pantaloni, jachete, rochii și multe altele, precum și accesorii pentru a completa ținuta.