Autentificare
08 Iun 2023 Stil

Haine și încălțăminte de marcă din sezonul european 2023-2024

Sezonul european 2023-2024 le prezintă fashionistelor o serie de tendințe complet diferite:

  • întoarcerea glamourului anilor ’00, cu sclipici și bijuterii;
  • stilul athleisure, care combină îmbrăcămintea sportivă și de agrement și care este menit să înlocuiască nu numai hainele casual, ci chiar și pe cele glamour;
  • eco-trendul într-un stil neutru care se bazează pe materiale naturale, ecologice.

Atunci când creează noi colecții, producătorii de îmbrăcăminte și încălțăminte de marcă iau în considerare aceste tendințe, dar nu uită de clienții care sunt loiali clasicilor obișnuiți. Clasicii din 2023 sunt combinați cu îndrăzneală cu tendințele actuale, de exemplu, un costum clasic poate fi diluat cu cizme dure. Astăzi, în magazinele online din Moldova puteți cumpăra îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toate gusturile.

De unde să cumperi haine în Moldova și să arăți elegant pentru noul sezon

Designerii de îmbrăcăminte și încălțăminte din acest an nu au oferit fashionistelor nimic extrem. Pantaloni, fuste, rochii cu jachete, jachete alungite cu croială dublă – toate acestea sunt încă relevante. Pantalonii largi pot fi adăugați în garderobă și se recomandă a fi asortați cu pantofi cu toc înalt sau cu platformă.

Modelele de inspirație militară, pantalonii tip cargot și blugii în nuanțe moi rămân în tendințe. Acestea sunt completate de topuri, tricouri și maiouri cu imprimeuri. Stilul sport-chic continuă să fie puternic și oferă numeroase posibilități de experimentare: combinați fuste ușoare și fluide și jachete din denim, piele și dantelă, costume în stil office și adidași.

Moda de zi cu zi este încă dominată de stilul casual și de stilul de stradă. Stilul de stradă este din ce în ce mai intens, iar anul acesta optează pentru nuanțe bogate: lămâie, salată verde și imprimeuri contrastante. Dungile sunt în culmea popularității.

Iubitorii de seturi clasice nu sunt nici ei dezamăgiți: cămașa și blugii sunt o tendință de sezon. În acest an, cămășile alungite care pot fi asociate cu dresuri, pantaloni scurți sau leggings capătă din nou popularitate.

Magazinul online de îmbrăcăminte Zoutlet din Moldova oferă îmbrăcăminte și încălțăminte de marcă la prețuri mici. Comandați astăzi și creați-vă un look la modă care vă pune în valoare individualitatea!