Autentificare

Despre noi

Zoutlet aparţine noii structuri conceptuale de piaţă, sfidînd, la prima vedere, un obiectiv aproape irealizabil – de a face moda actuală accesibilă (în toate privinţele) pentru majoritatea oamenilor, ca mijloc de auto-exprimare, încredere şi gust. Cheia acestui obiectiv este posibilitatea de a face stilul accesibil şi, în acelaşi timp, unic pentru fiecare cumpărător.

Anume acesta este scopul pe care-l urmărim – transformarea conceptului accesibilităţii modei de calitate din paradox în realitate. Realizarea scopului este posibilă datorită faptului că Zoutlet deţine un şir de agenţi în întreaga Europă care sunt implicaţi în găsirea îmbrăcămintei de firmă, care include în sine calitate, accesibilitate şi stil. Zoutlet garantează consumatorilor că toată îmbrăcămintea prezentă în magazinul nostru online este autentică (nu avem falsificări de branduri).

Zoutlet cu mîndrie prezintă Moldovei acest concept unic – stil veritabil, determinat de calitate şi accesibilitate. Cu magazinele amplasate în sectoarele principale ale oraşului, Zoutlet descoperă secretul de a te îmbrăca stilat, calitativ şi accesibil.

Reprezentînd cele mai vestite banduri din lume, Zoutlet oferă un produs caracteristic doar magazinelor noastre – îmbrăcăminte modernă, deservire de calitate, acestea toate fiind accesibile tuturor oamenilor cu gust, indiferent de buget.

 

Magazinele noastre

 • bd.Decebal 80/1

  Magazin Zoutlet Premium – s-a deschis pe 5 mai 2020. Magazin în care vă aşteaptă un assortiment larg de îmbrăcăminte, încalțăminte şi accesorii pentru bărbați şi femei la cele mai atractive prețuri de la cei mai vestiți producători din lume.

 • str. Mircea cel Bătrân 28/4

  Magazinul de pe str. Mircea cel Bătrân, 28/4 – a fost deschis vara anului 2015. Magazinul are o suprafaţă mare, în care este prezentată o gamă largă de mărfuri din colecţiile pentru bărbaţi, femei, iar începînd cu primăvara anului 2020 puteți găsi și colecția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii. Vizitând magazinul nostru, neapărat vă veţi alege ceva pe placul DVS.

 • str. Ceucari 2/3

  Magazinul de pe str. Ceucari, 2/3 – a fost deschis pe data de 21 februarie 2016. Cel mai mare magazin de haine din sectorul Poşta Veche, cu o diversitate de mărfuri pentru bărbați și femei.

 • str. Izmail 88

  Magazinul este împărţit în 2 zone – pentru femei și bărbaţi. Aici puteţi procura modele din colecţiile noi, precum şi cea mai largă gamă de produse la preţuri cu reduceri.