Autentificare
08 Iun 2023 Stil

Economisirea timpului – de unde să cumpărați articole de brand din Europa

Pentru a vă crea o garderobă rapid și avantajos de la zero, nu trebuie să faceți cumpărături pentru cele mai recente articole de brand la modă și să vă umpleți garderoba la maxim. Este suficient să aveți o idee clară a look-ului pe care doriți să îl creați și să vă urmați planul. Cu atât mai mult cu cât acum puteți alege și comanda haine de marcă din Europa în Moldova stând acasă la o cafea, iar alegerea în magazinele online depășește de multe ori ceea ce vânzătorii „reali” sunt gata să ofere.

Un look elegant cu haine de marcă de la Zoutlet

Chiar și blugii clasici de bază pot arăta elegant și la modă atunci când sunt asortați cu tricoul sau cămașa potrivită. Stilurile casual și smart casual, ca variantă mai elegantă a acestuia, au rămas populare de ani de zile și, de fiecare dată, admiratorii aleg cea mai avantajoasă combinație de stil, confort și practicitate.

O croială simplă, o siluetă lejeră, care să nu limiteze libertatea de mișcare – acestea sunt cele trei principii de alegere a hainelor outlet pentru o garderobă casual.

Ce trebuie să fie prezent într-o garderobă casual?

  1. Blugi. Blugii clasici sunt mereu în tendințe și arată elegant într-o croială îngrijită, dreaptă, înaltă sau medie.
  2. Pantaloni confortabili, largi, care se asortează cu alte articole de îmbrăcăminte.
  3. Cămașă largă sau tricou polo.
  4. Cardigan, hanorac sau pulover.
  5. Longsleeve – tricou cu mânecă lungă.
  6. Garderoba unei femei trebuie să includă o rochie: mini, midi sau maxi, cu mâneci lungi sau scurte, în nuanțe discrete.
  7. Blazerele, hanoracele cu glugă și jachetele voluminoase completează garderoba casual a bărbaților.

Pantofii într-un look casual pot fi atât clasici, cât și sport.

Magazinul online Zoutlet oferă o gamă largă de îmbrăcăminte de marcă din Europa pentru femei, bărbați și copii, precum și pantofi și accesorii. Avem brănduri outlet Celio, CONVERSE, Zara, H&M, Levi’s, ONLY și multe altele.

Adunați-vă garderoba elegantă în două click-uri!