Autentificare
08 Iun 2023 Stil

Cumpărați haine de brand pentru femei la prețuri reduse în Moldova

Urmărirea prezentărilor de modă este interesantă și informativă, chiar dacă, de cele mai multe ori, ceea ce arată modelele pe podium este de neimaginat în viața de zi cu zi. Dar femeile au învățat demult cum să profite din plin de tendințele modei și să le valorifice la maximum.

Cu atât mai mult că foarte multe haine de la branduri de top sunt destinate consumatorilor de masă. De exemplu, de mulți ani, au păstrat în vârful popularității lor un stil de modă stradală care combină eleganța și confortul.

Haine de brand pentru femei din Europa la Zoutlet

Stilul de stradă (street style) nu înseamnă neapărat sportiv sau unisex. O femeie care merge pe stradă poate fi romantică, vaporoasă și delicată, sau poate fi îndrăzneață, asertivă și independentă. Oricare ar fi stilul pe care îl alegeți, concentrați-vă întotdeauna pe un look în care vă simțiți confortabil.

În acest sezon, designerii se concentrează pe latura feminină a stilului de stradă: culorile pastelate, dantela, volanele sunt din ce în ce mai populare și aproape orice poate fi combinat cu ele.

Bluzele ușoare și transparente vor arăta bine cu pantaloni sau fuste de bază de culoare solidă. Fustele midi plisate și vaporoase pot fi asociate cu un top din piele. Una dintre cele mai interesante tendințe care câștigă în popularitate sunt dungile. Cămășile cu dungi, hanoracele, fustele, rochiile sunt considerate la modă în acest an, iar dungile pot fi verticale, orizontale sau chiar oblice.

Stilul de stradă nu este lipsit de blugii săi versatili. Scurți, cu croială sau clasici, cu talie înaltă sau medie – blugii au fost întotdeauna o piesă aproape de neînlocuit în garderoba unei femei.

În Moldova puteți cumpăra tricouri pentru femei, blugi, rochii și alte haine pentru femei online la prețuri reduse de la magazinul online Zoutlet. Gama include doar îmbrăcăminte și încălțăminte originală de la cele mai importante branduri de modă: Zara, Bershka, Only, Reserved și multe altele.