Ideea creării unei companii de coasere a hainelor, scopul căreia a fost distingerea corelaţiei dintre preţ şi calitate, le-a venit la cinci oameni de afaceri din Italia. Această idee a început să se realizeze în anul 1983 de la uniforma marinarilor, de aici avem şi denumirea OriginalMarines (adevăraţii puşcaşii marini). Compania s-a reorientat rapid şi la trecerea a 10 ani a fost deschis primul magazin de haine casual pentru toată familia cu denumirea acestei mărci.

Compania are două linii de producere:

  • Haine pentru copiii de la naştere până la 16 ani;
  • Haine casual pentru părinţi.

OriginalMarines nu este doar “îmbrăcăminte”, ci şi un stil de viaţă pentru persoanele de modă vesele, dinamice şi originale. Caracteristicul brandului este afişat prin combinaţia noilor idei, elaborări şi soluţii, de asemenea printr-un stil italian clasic şi calitativ. Printurile de desene animate colorate şi culorile aprinse adorate de copilaşi, clasica eternă stimată de părinţi pentru utilitate, şi calitatea înaltă a confecţiilor atrag mulţi cumpărători făcându-i adepţii mărcii date.

Fondatorii brandului mereu se străduie să corespundă sloganului său – “Calitatea şi stilul nu trebuie să fie un lux permis doar pentru unii – ei trebuie să fie accesibili pentru toţi”.