ZOUTLET – Super preț 120 lei!

Doar 2 zile, 19-20iunie, super prețuri în Zoutlet, pînă la 120lei la colecția de îmbrăcăminte pentru femei, pînă la 70%reducere la colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați și copii. De asemenea vă așteaptă reduceri de pînă la 70%la colecția de încălțăminte! Vă așteptăm în rețeaua de magazine Zoutlet!

ZBRANDS – REDUCERI -40%

Promoție în rețeaua de magazine Zbrands!!! Doar o zi, 19 iunie, vă așteaptă reduceri de 40% la colecția de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați. La procurarea unei perechi de încălțăminte primiți 30%reducere, iar la procurarea a două perechi -40% la ambele! Grăbiți-vă, stocul este limitat!

ZOUTLET- reduceri pana la 70%

Încă mai multe reduceri în Zoutlet! Reduceri de preț pînă la 70% la colecția de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii. Reducerile sunt valabile în perioada 9-10mai! Garderoba pentru întreaga familie la prețuri atractive doar în Zoutlet!

ZBRANDS – reduceri pana la 70%

Sezonul reducerilor de primăvară continuă! 9 și 10 mai reduceri pînă la 70% la colecția de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și genți pentru toată familia! Vă așteptăm în Zbrands!

ZBRANDS – SUPER PREȚURI!

Doar pe 2 și 3 mai colecția de primăvară de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei la preț pînă la 390lei, pentru copii – pînă la 250lei. Promoția este valabilă în toate magazinele Zbrands.

Zbrands shoes – LOTERIA REDUCERILOR!

În perioada 2 – 3 mai la procurarea oricărei perechi de încălțăminte în oricare din magazinele Zbrands participați la LOTERIA CÎȘTIGĂTOARE de reduceri. Cîștigă-ți reducerea la încălțămintea dorită!

ZOUTLET – HAPPY DAYS -50%

HAPPY DAYS în rețeaua de magazine Zoutlet! 23 – 25 aprilie reduceri de 50% la toată colecția de îmbrăcăminte și încălțăminte de primăvară pentru bărbați, femei și copii. Gătiți-vă de sărbători împreună cu Zoutlet!

ZBRANDS – HAPPY DAYS -50%

HAPPY DAYS de Paște în rețeaua de magazine Zbrands! Din 23 pînă pe 25 aprilie vă așteaptă reduceri de 50% la toată colecția de îmbrăcăminte de primăvară pentru bărbați, femei și copii! Reduceri la încălțăminte pînă la 70%! Cu ajunul sărbătorilor!

ZOUTLET- reduceri pana la 70%

Reduceri în Zoutlet! În perioada 17 – 18 aprilie reduceri de preț pînă la 70% la colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii! Reduceri la încălțăminte de pînă la 50%! Grăbește-te să-ți reînnoiești garderoba împreună cu Zoutlet!

ZBRANDS – reduceri pana la 70%

17 și 18 aprilie REDUCERI în rețeaua de magazine Zbrands! – pînă la 70% la îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii! – pînă la 50% la colecția de încălțăminte! Detalii aflați în magazine! Cu dragoste, Zbrands!

ZBRANDS – reduceri pana la 50%

27 și 28 martie HAPPY DAYS în Zbrands! Reduceri de 50% la toată colecția de îmbrăcăminte! De asemenea vă așteaptă reduceri de pînă la 50% la încălțăminte și accesorii! Grăbește-te, stocul este limitat!

ZOUTLET – reduceri de 50% la toata colectia

HAPPY DAYS în rețeaua de magazine Zoutlet! 27 și 28 martie reduceri de 50% la toată colecția de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii! Garderoba de primăvară la prețuri atractive doar în Zoutlet!

ZBRANDS – sale up to 30% off

Reduceri de primăvară în rețeaua de magazine ZBRANDS! 7 și 8 martie reduceri pînă la 30% la colecția nouă de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii! Vă așteptăm la shopping!

ZOUTLET – Promoție

Promoția de primăvară în rețeaua de magazine Zoutlet! Doar pe 7 și 8 martie la procurarea unei unități de îmbrăcăminte primiți 10%reducere, iar la procurarea a două unități -20% la ambele! De asemenea profitați de 30%reducere la toată încălțămintea! Grăbește-te, în promoție participă COLECȚIA NOUĂ de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toată familia!

ZBRANDS – preturi de la 190 lei

Reduceri în rețeaua de magazine Zbrands pentru bărbați, femei și copii! 1 și 2 februarie branduri renumite la preț de la 190lei! Vă așteptăm cu familia la shopping in Zbrands!

ZOUTLET – prețuri de la 50 lei

Reduceri în rețeaua de magazine Zoutlet! Doar pe 1 și 2 februarie prețuri de la 50 lei la colecția pentru bărbați, femei și copii! Nu rata șansa de a reînnoi garderoba cu prețuri mega accesibile!

ZOUTLET – prețuri de la 99 lei

Reduceri de sezon în rețeaua de magazine Zoutlet! Doar pe 24 și 25 ianuarie prețuri la îmbrăcăminte și încălțăminte de la 99lei!!! Reduceri la geci și paltoane pînă la -50%!! Grăbește-te să-ți reînnoiești garderoba împreună cu Zoutlet!

ZBRANDS – up to 70%

E timpul potrivit pentru shopping, deoarece în rețeaua de magazine Zbrands sunt reduceri! Pe 24 și 25 ianuarie reduceri de preț pînă la -70% la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii! De asemenea vă așteaptă suplinirea colecției de primăvară de geci, paltoane și încălțăminte pentru toată familia!

ZOUTLET – Super preț!

SUPER PREȚ în Zoutlet!‼️ -pînă la 190lei – îmbrăcămintea pentru femei și bărbați -pînă la 120lei – îmbrăcămintea pentru copii -pînă la -70% reducere la încălțăminte, scurte și paltoane Promoția este valabilă doar din data de 11 pînă pe 13 ianuarie!

ZBRANDS-Happy Days!

Happy Days în toată rețeaua de magazine Zbrands! 11-12 ianuarie reduceri la colecția de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii! Detaliile promoției aflați în magazine!

ZBRANDS – Promotie de Craciun!

În ajunul Crăciunului, rețeaua de magazine Zbrands anunță REDUCERI! Din 4 pînă pe 6 ianuarie aveți posibilitatea să procurați îmbrăcăminte și încălțăminte de branduri renumite cu reducere de pînă la -70%.

HAPPY NEW YEAR 2019!

Stimați clienți! Vă dorim în anul viitor mult succes, dorințe împlinite, atmosferă călduroasă și pace în familiile voastre! Fie ca toate visele neapărat să se realizeze! Iar noi, la rindul nostru, ne vom strădui să lucrăm mai bine pentru voi! Cu drag, reteaua de magazine Zoutlet si Zbrands!

ZBRANDS – Reduceri -50%!

Pe data de 31 decembrie în Zbrands continuă reducerile de sărbători! Vă așteaptă reduceri de 50% la îmbrăcăminte și încălțăminte! De asemenea este suplinită colecția nouă de îmbrăcăminte și accesorii! Detalii aflați în magazinele Zbrands

ZOUTLET – Super pret!

Sărbătorile vin, iar asta înseamnă că e timpul să pregătim cadourile! Doar pe 30 și 31 decembrie îmbrăcămintea pentru bărbați și femei pînă la 250lei, pentru copii pînă la 190lei! Cu sărbătorile de iarnă!

ZOUTLET – Happy days!

Happy Days pe 27 și 28 decembrie -50% în rețeaua de magazine Zoutlet! Reduceri la toată colecția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii! Pînă la Anul Nou au rămas zile numărate, grăbește-te să reușești să cumperi cadouri pentru tine și cei apropiați!

ZBRANDS – Happy Days!

Happy Days în rețeaua de magazine Zbrands! Pe 27 și 28 decembrie reduceri de 50% la toată colecția de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii. Cel mai potrivit moment pentru a reînnoi garderoba!

ZOUTLET – Merry Christmas SALE!

În rețeaua de magazine Zoutlet s-au început reducerile de sărbători! Vino și alege-ți ORICE articole pe gustul tău fie îmbrăcăminte fie încălțăminte la prețuri reduse! Cu ajunul sărbătorilor!

ZBRANDS – Merry Christmas SALE!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți, iar aceasta înseamnă că e timpul reducerilor de sărbători!!! Pregătește cadoul pentru tine și cei apropiați împreună cu Zbrands!

ZOUTLET-Colecția nouă de iarnă!

Vă anunțăm că începînd cu 19 decembrie, în rețeaua de magazine Zoutlet găsiți suplinirea colecției noi de îmbrăcăminte! De asemenea continuă reducerile la modele selectate de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii! Nu rata șansa să alegi cele mai frumoase cadouri la cele mai accesibile prețuri! Vă așteptăm în Zoutlet!

ZBRANDS – Suplinirea colecției de iarnă!

Suplinirea colecției de iarnă în magazinele Zbrands, inclusiv vă așteaptă o gamă largă de geci! Profitați de reduceri la încălțăminte și la colecția precedentă de îmbrăcăminte! Ne pregătim de sărbători împreună cu Zbrands!

ZOUTLET – Promotie!

Promoție! Din 12 pînă pe 14 decembrie la procurarea unei unități de îmbrăcăminte primiți 30% reducere, iar la procurarea a 2 unități de îmbrăcăminte -50% primiți la ambele! De asemenea vă așteaptă reduceri de pînă la 70% la încălțăminte! Promoția este valabilă atît pentru colecția nouă cît și pentru colecția redusă de îmbrăcăminte pentru bărbați, […]

ZBRANDS – Reduceri – 30%!

Trei zile de reduceri!!! Din 12 pînă pe 14 decembrie în rețeaua de magazine Zbrands reduceri de 30% la colecția de îmbrăcăminte, accesorii și genți pentru bărbați, femei și copii! La încălțăminte profitați de reducere de la 30% pînă la 70%! Detalii aflați în magazinele Zbrands!

ZOUTLET – Reduceri pina la -50%!

Și din nou venim cu surprize! În perioada 5 – 6 decembrie prindeți reduceri pînă la 50% la toată colecția de îmbrăcăminte , încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii! Promoția este valabilă pentru toate magazinele Zoutlet!

ZBRANDS – 50% la a doua unitate!

Decembrie – luna cadourilor! Și noi am decis să vă dăruim încă o promoție la colecția de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii! 5 – 6 decembrie, la procurarea unei unități de îmbrăcăminte primiți 50% reducere la a doua unitate! De asemenea vă așteaptă reduceri pînă la 50% la încălțăminte! Vă așteptăm la shopping în […]

ZOUTLET – 1+1=3

Sărbătorile de iarnă se apropie, deci, e momentul să alegeți cadouri pentru dumneavoastră și cei apropiați! În rețeaua de magazine Zoutlet , 28-29 noiembrie, promoție 1+1=3 la toată colecția de îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii!

ZBRANDS – 30% la a 2-a unitate!

Rețeaua de magazine Zbrands v-a pregătit cadouri!!! 28 și 29 noiembrie la procurarea unei unități de îmbrăcăminte din colecția nouă, a doua o primiți cu 30% reducere. De asemenea vă așteaptă reducerile la colecția de cizme și botine!

ZOUTLET – 23.11 – BLACK FRIDAY!

Nu ratați BLACK FRIDAY în Zoutlet! Reduceri de 50% la articole selectate de îmbrăcăminte și pînă la 50% la TOATĂ colecția de încălțăminte! Vă așteptăm astăzi, 23 noiembrie, în rețeaua de magazine Zoutlet!

ZBRANDS -23.11- BLACK FRIDAY!

23 noiembrie BLACK FRIDAY în Zbrands! Nu ratați șansa. Doar astăzi profitați de 10% reducere la toată colecția nouă de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Vă așteptăm în Zbrands!

ZOUTLET – “BLACK DAYS”!

Noi am decis că nu au fost de-ajunse reducerile și de aceia primiți “BLACK DAYS” în toate magazinele Zoutlet! 20-21 noiembrie anunțăm zile de reduceri! 50% la toată colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii! La încălțăminte reduceri pînă la 50%! Vino în magazinele noastre și alege-ți ținuta preferată!

ZBRANDS – “Black Days Sale”!

Am decis să nu așteptăm ziua de vineri și vă propunem reduceri puțin mai devreme! 20-21 noiembrie anunțăm “Black Days Sale”! Pînă la 50% la colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii! La încălțăminte reducere pînă la 70%! Te așteptăm în Zbrands!

ZOUTLET – 50% Happy Days de Halloween!

Happy Days în Zoutlet de Halloween! Doar 30-31 octombrie profitați de reducere -50% la toată colecția de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii. De asemenea profitați de reduceri pînă la -50% la încălțăminte. Vino în Zoutlet să te ajutăm în alegerea ținutei pentru Halloween!

ZBRANDS – 50% la Halloween!

De Halloween, Happy Days în Zbrands! Doar 30-31 octombrie puteți procura îmbrăcăminte cu -50% reducere și încălțăminte pînă la -50% reducere. În promoție participă colecția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii! Te așteptăm în Zbrands!

ZOUTLET – 30% la colecție de toamnă!

Dragi prieteni, Zoutlet vă dezvăluie secretul! Din 26 pînă pe 29 octombrie la colecția de îmbrăcăminte de toamnă pentru bărbați, femei și copii aveți 30% reducere. Iar încălțămintea o puteți procura cu o reducere de -100lei! Grăbiți-vă în Zoutlet, stocul este limitat!

ZOUTLET – 30% la 2 unități!

Dragi prieteni, promoție în Zoutlet! Doar pe 22-25 octombrie la procurarea a 2 unități de îmbrăcăminte primiți -30%reducere la ambele. În promoție participă toată colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii. De asemenea primiți reducere -100lei la încălțăminte. Te așteptăm în Zoutlet la cumpărături pentru toată familia!

ZBRANDS – 30% la 2 unități!

Zbrands a pregătit o surpriză! Doar pe 22-25 octombrie la procurarea a 2 unități de îmbrăcăminte primiți -30% reducere la ambele. De asemenea la încălțăminte veți găsi reduceri pînă la -70%. În promoție participă toată colecția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Grăbește-te în Zbrands, stocul este limitat.

ZOUTLET – Happy Days -50%!

Doar pe 9-10 octombrie Happy Days în Zoutlet. -50%! Reducere la toată colecția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii! Te așteptăm în Zoutlet.

ZBRANDS – Reduceri pînă la -50%!

În perioada 9-10 octombrie Zbrands vă oferă reduceri de pînă la -50%! Reducere valabilă la toată colecția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Grăbește-te în Zbrands, stocul este limitat!

ZOUTLET – 30% reducere la 2 unități!

Promoție la Zoutlet pe 25-26 septembrie! Cumpără 2 unități de îmbrăcăminte și primește -30% reducere la ambele! De asemenea primiți pînă la -50% reducere la încălțăminte! Vino la probă în Zoutlet!

ZBRANDS – 30% la 2 unități!

Doar pe 25-26 septembrie la procurarea a 2 unități de îmbrăcăminte primești reducere de -30% la ambele unități! În promoție participă toată colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii. De asemenea beneficiați de reducere la încălțăminte pînă la -50%. Te așteptăm la Zbrands!

ZOUTLET – 50% reducere la a 2-a unitate!

Reduceri la toată colecția nouă de îmbrăcăminte. Doar pe 12-13 septembrie la procurarea a 2-a unități de îmbrăcăminte din colecția nouă, Zoutlet vă oferă -50% reducere la a 2-a unitate. Promoția este valabilă la toată colecția pentru femei, bărbați și copii.

ZBRANDS – SALE -20% la 2 unități din colecția nouă!

Doar pe 12-13 septembrie la procurarea a 2-a unități de îmbrăcăminte din colecția nouă primești -20% reducere la ambele. În promoție participă toată colecția nouă de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii. La încălțăminte reducere pînă la -50%. Reînnoiește garderoba de toamnă împreună cu Zbrands.

ZBRANDS – 12.08 Deschiderea ZBRANDS SHOES!

Dragi cumpărători, noi suntem bucuroși să vă anunțăm despre deschiderea magazinului de încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii – Zbrands Shoes. deschiderea va avea loc pe 12 august la ora 14:00. Vă așteptăm pe adresa: str. Mitropolit Dosoftei 112!

ZBRANDS – Reduceri -50%!

2-3 august, Reducere Finală în Zbrands! -50% la colecţia de vară! Promoţia este valabilă la îmbrăcămintea pentru femei, bărbaţi şi copii. Savurează la maxim shoppingul împreună cu noi!

ZOUTLET – SUPER PREȚ – 99 lei!

Reducere finală în Zoutlet! Toată îmbrăcămintea pentru femei şi copii la SUPER PREŢ 99 lei! Colecţia de îmbrăcăminte pentru bărbaţi -50%. Grăbiţi-vă! Promoţia este valabilă doar pe 2 şi 3 august.

ZOUTLET – Fiecare a 2-a unitate CADOU!

Zoutlet dorește să vă bucure cu o noutate fierbinte. În perioada 5-6 iulie, în toate magazinele noastre va avea loc promoție. Fiecare a 2-a unitate de îmbrăcăminte CADOU. Participă toată colecția de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

ZBRANDS kids- Reduceri 30-50%

Zbrands bucură pe micuții dumneavoastră. În perioada 5-6 iulie, oferim -50% reducere la întreaga colecție de îmbrăcăminte în Zbrands Kids și -30% reducere la încălțăminte.

ZBRANDS – Colecția nouă!

Întîlniți colecția nouă de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați în Zbrands. De asemenea, vă așteaptă o colecție nouă de ceasuri și ochelari de la cele mai renumite branduri. Grăbește-te!

ZOUTLET – Super preț 120 lei!

15-16 iunie la toată colecția de haine și accesorii pentru femei și copii la preț de 120 lei. La colecția nouă de încălțăminte pentru femei și copii -30%.

ZBRANDS – Reduceri 30-50%!

Doar 2 zile! 15-16 iunie la toată colecția de îmbrăcăminte și încălțăminte reducere de la -30% pînă la -50%. În promoție participa colecția pentru femei, bărbați și copii!

ZOUTLET – Promoție!

Din 7 iunie promoție la colecția de fuste și rochii pentru copii. Zoutlet oferă micilor prințese reducere -30% la procurarea a 2 unități.

ZOUTLET – Happy Days!

31 mai – 1iunie Happy Days în magazinele Zoutlet. Colecția de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii -50%. Încălțăminte pînă la -50%.

ZBRANDS – 50% – 31mai – 1iunie!

31mai – 1iunie la colecția de îmbrăcăminte pentru copii – 50% reducere. Colecția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei și bărbați pînă la -50%.

ZOUTLET – Promoția “1 + 1 = 3″

ZOUTLET vă oferă cadouri! 22-23 mai, a treia unitate cadou. Lecția de matematică de la noi este 1 + 1 = 3. Oricare a treia unitate de îmbrăcăminte sau accesorii – cadou. Dar asta nu e tot! La fiecare pereche de încălţăminte, reducere -100 de lei.

ZOUTLET – Happy Days!

“Happy days” 1-2 mai! Super reduceri de primăvară la colecţia de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii. Dacă nu aţi reuşit să vă înnoiţi garderoba, acum este momentul potrivit.

ZOUTLET – Super- preţuri!

Super- preţuri în Zoutlet! Doar pe 18-19 aprilie: îmbrăcămintea pentru bărbaţi pînă la 250 lei îmbrăcămintea pentru femei pînă la 220 lei îmbrăcămintea pentru copii pînă la 190 lei încălţămintea de la 150 lei Profită acum de reduceri fierbinţi!

ZBRANDS – Colecţie nouă de primăvară!

Colecţie nouă de primăvară în Zbrands! Noi articole vestimentare pentru femei, bărbaţi şi copii de la cele mai renumite branduri vă aşteaptă în magazinele noastre: Str. Tricolorului 35 Str. Brâncuşi 110 CC Jumbo but. 395

Un Paște fericit!

Un Paște fericit vă dorim dragii noștri clienți! Fie ca viața Dumneavoastră să fie plină de clipe frumoase, lumina și bucuria să vă umple mereu casa, iar în familie să domnească pacea, dragostea și respectul reciproc. Cu drag, echipa Zoutlet și Zbrands

Program de lucru de sărbători!

Stimaţi clienţi, vă aducem la cunoştinţă programul de lucru în perioada sfintelor sărbători de Paşti. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim sărbători frumoase alături de cei dragi!

ZOUTLET – Promoție de Paști!

Promoție de Paște la Zoutlet! În perioada 3 – 5 aprilie, profită de mega ofertă -70% reducere fiecare a 2-a unitate La încălțăminte reduceri de până la -50% Bucură-te din plin de cumpărăturile pascale în magazinele Zoutlet!

ZBRANDS – Reduceri de Paști -50%!

Paștele – o sărbătoare luminoasă și o perioadă perfectă pentru a oferi grija și căldura noastră celor ce ne înconjoară. Vino pe 3 – 4 aprilie în magazinele Zbrands, și primește -50% reducere la toate hainele pentru femei, bărbați și copii! La încălțăminte reduceri de până la -50%! Pentru că Zbrands are grijă de clienții […]

ZOUTLET – Reduceri de primavara!

Zoutlet anunță reduceri de primăvară! Doar 2 zile, 28 și 29 martie, vei găsi prețuri mai mici la sute de articole din colecția de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, pentru femei, bărbați și copii. Grăbeștet-te să prinzi cele mai bune ofert!

ZOUTLET – Felicitari de Ziua 8 Martie!

Dragi femei, sincere felicitări cu ocazia zilei de 8 martie! Fie ca sufletul să vă fie mereu tânăr, frumusețea – eternă, sănătatea – de fier și dragostea – cea mai pură și adevărată.

ZBRANDS – Reduceri -30%!

Shopping fără limită în Zbrands! Doar pe 7 martie -30% reduceri‼️ la toată colecția nouă de haine și accesorii pentru femei, bărbați și copiI Până la -50% reduceri la toată încălțămintea Acum îți poți permite și mai mult!

ZOUTLET – Happy Days -50%!

Happy Days în Zoutlet! ‼️-50% reduceri‼️ la toate hainele și accesoriile, pentru femei, bărbați și copii; ‼️Până la -50%‼️ la toată încălțămintea. Grăbește-te! Doar 2 zile, 6 și 7 martie! Întâmpină primăvara cu Zoutlet!

ZOUTLET – Întîlnim primăvara împreună!

Primăvara începe cu Zoutlet! În timp ce afară e încă iarnă și frig☃️, în magazinele noastre a început adevărata primăvară ❗️S-au topit toate prețurile la colecția de haine și accesorii pentru femei, bărbați și copii. ❗️Cele mai mici prețuri doar acum și doar la noi – mai mici nu vei mai găsi! Savurează la maximum […]

ZOUTLET – Colecție nouă!

Colecție nouă în Zoutlet! Noi articole vestimentare pentru femei și bărbați, din colecția de primăvară a brandurilor preferate, vă așteaptă deja în magazinele noastre str. Ismail 88 str. Ceucari 2/3 str. Calea Iesilor 5 str. Brâncuşi 110/c bd. Mircea cel Bătrîn 28/4 str. Bodoni 43

ZBRANDS-Colecția nouă!

Ne grăbim să vă bucurăm! Colecţie nouă de încălţăminte şi îmbrăcăminte pentru bărbaţi şi femei deja în magazinele Zbrands. Reîmprospătează-ți garderoba cu cele mai în vogă ținute de primăvară, concepute special pentru tine!

ZOUTLET – Reduceri de 14 februarie!

Ești în căutarea cadoului perfect pentru persoana dragă⁉️ De ❤️Ziua Îndrăgostiților❤️, Zoutlet vă oferă ❗️reduceri❗️ de până la -50% la toată colecţia de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii. Acum veți reuși nu doar să bucurați cu mai multe

ZBRANDS – Happy days!

❤️Happy Days în Zbrands!❤️ Doar 2 zile, 13 – 14 februarie reduceri la toată colecţia de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii.

ZOUTLET – Reduceri pînă la -70%!

Sărbătorile continuă. Anul Nou pe stil vechi – un eveniment special în care trebuie să arăţi stilat și să aștepți minuni … Sărbătoriți Anul Nou în stil vechi împreună cu Zoutlet. În perioada 11-13 ianuarie, reduceri până la -70% la colecţia pentru bărbați, femei și copii!

ZBRANDS – Reduceri pînă la -50%!

Zbrands știe cum să-şi bucure clienții! Reduceri pînă la -50% la colecția pentru femei, bărbați și copii. Grăbește-te, promoţia este valabilă doar pe 11, 12 şi 13 ianuarie!

ZOUTLET – Happy days -50%!

Happy days în Zoutlet. Doar pe 27- 28 decembrie reducere -50% la toată colecţia de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii. Sărbători fericite împreuna cu Zoutlet!

ZBRANDS – Reduceri -30%!

Reduceri de sărbători în Zbrands! -30% la tot asortimentul de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii.

ZOUTLET – Promoție de sărbători!

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Zoutlet ţi-a pregătit reduceri grandioase! Pe 19 și 20 decembrie, la tot asortimentul de îmbrăcăminte şi accesorii pentru bărbaţi, femei şi copii, promoţie “Cumpără o unitate și primeşte la a doua -50%”. Reduceri la încălţăminte până la -70%

ZBRANDS – Loteriei de Crăciun!

Dragi clienți! Vă urăm un Crăciun cît mai luminos alături de cei dragi şi să aveţi parte de un an nou generos! În ajunul sărbătorilor, dăm start loteriei de Crăciun. Doar pe 19 și 20 decembrie, participă la loterie și cîștigă reducere. De asemenea, la tot asortimentul de încălțăminte pentru femei și bărbați – 50%.

ZOUTLET – Participă în loterie!

6-7 decembrie în Zoutlet, la colecţia nouă de îmbrăcăminte şi accesorii cîştigă reducere garantată! La încălţămintea pentru femei profitaţi de reducere -50%, la încălţămintea pentru bărbaţi şi copii -30%

ZBRANDS – Deschiderea la Botanica!

2 decembrie, ora 12:00 deschiderea magazinului celor mai renumite branduri mondiale Zbrands, în sectorul Botanica. La deschidere profitaţi de reducere 200 lei la procurarea fiecarei perechi de încălţăminte pentru femei în Zbrands str. Brâncuşi 110.

ZOUTLET – reduceri de toamnă!

Din 14 noiembrie reduceri de toamnă. Participă un asortiment variat de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru bărbaţi, femei şi copii.

ZBRANDS – Halloween Happy Days!

30-31 octombrie Halloween Happy Days. La procurarea unei perechi de încălţăminte pentru femei sau bărbaţi, primiţi -40% la a doua unitate. La colecţia de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru copii reducere -30%

ZOUTLET – Halloween days!

30-31 octombrie Halloween days. Reducere -30% la toată colecţia de îmbrăcăminte şi accesorii pentru bărbaţi , femei şi copii. Reducere la încălţăminte pînă la -30%

ZBRANDS – Reduceri pina la -50%!

13 -14 octombrie, de Hramul Oraşului, Zbrands te bucură cu reduceri pînă la 50%. Înnoiţi-vă garderoba! Reduceri noi la îmbrăcămintea pentru bărbaţi, femei şi copii, la fel şi super reduceri la încălţăminte.

ZOUTLET – HAPPY DAYS!

Happy days în Zoutlet. Doar 2 zile, 4-5 octombrie reducere -50% la toată colecţia de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei. Vino şi răsfaţăte cu haine noi. La fel vă oferim reducere la încălţămintea pentru femei de la -30% pînă la -50%.

ZBRANDS – Colecția nouă!

Întîlnim Toamna de aur în Zbrands. Un asortiment variat de îmbrăcăminte şi încălţăminte de la cele mai renumite branduri. A venit timpul să înnoim garderoba cu haine de toamnă

ZBRANDS KIDS la CC ” Jumbo”!

Pe 29 septembrie invităm toți micuţii stilaţi și părinții lor la deschiderea buticului de îmbrăcăminte pentru copii – Zbrands kids! Nu ratați ocazia de a petrece frumos timpul și de a vă achiziţiona hăine și încălţăminte de la cele mai renumite branduri. Vă aşteptăm cu drag pe toţi în centrul comercial Jumbo, etajul 3, but. […]

ZOUTLET – Promoție “1+1=3″

Super-promoţie pe data de 20-21 septembrie în reţeaua de magazine Zoutlet! Cumpără două unităţi şi a treia o primeşti CADOU! În promoţie participă colecţia de îmbrăcăminte, accesorii şi genţi pentru femei, bărbaţi şi copii. Doar două zile, profită de reducere -20% la colecţia nouă de încălţăminte.

ZOUTLET – Reduceri Finale!

Nu rata şansa! Pe data de 7-8 septembrie în toate magazinele ZOUTLET reduceri finale la colecţia de vară de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii! Mai multe detalii în magazinele noastre : Str. Ismail 88 Str. C. Brâncuşi 110 Str. C. Brâncuşi 110/c Bd. Mircea cel Batrîn 11 Bd. Mircea cel Batrîn 28/4 […]

ZBRANDS – REDUCERI FINALE!

Pe data de 7-8 septembrie reduceri finale la colecţia de vară de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei şi bărbaţi în ZBRANDS ! Detalii în magazin: str. Tricolorului 35

ZBRANDS – Loteria succesului!

Pe 29 şi 30 august participă la tombolă şi cîştigă reducere de 10%, 15%, 20%, 30% la colecţia nouă de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Vă aşteptăm cu drag în magazinul Zbrands de pe str. Tricolorului 35.

ZOUTLET – Am împlinit 10 ANI!

Reţeaua de magazine Zoutlet a împlinit 10 ani! Pe data de 29 şi 30 august vă oferim mega reduceri! Vă aşteptăm cu drag în magazinele noastre să profitaţi de promoţia specială care am pregătit-o pentru dumneavoastră. Procuraţi o unitate de îmbrăcăminte şi a doua o primiţi cadou! La încălţăminte, genţi şi accesorii -50%. În promoţie […]

ZOUTLET – 2 un = 150 lei!

Super-promoţie de la Zoutlet, doar pe 16 şi 17 august! Procuraţi: – 2 unităţi de îmbrăcăminte pentru femei şi copii la doar 150 lei – încălţămintea de vară pentru femei pînă la 250 lei – încălţămintea de vară pentru copii pînă la 190 lei. Promoţia este valabilă la modele selectate. Shopping plăcut împreună cu Zoutlet! […]

ZBRANDS – REDUCERE -50%!

Mega reducere în Zbrands! Doar pe 16 august profită de reducere -50% la îmbrăcămintea pentru bărbaţi şi femei, accesorii şi încălţăminte din colecţia precedentă. La fel vă bucurăm cu suplinirea colecţiei noi în Zbrands – vă aşteptăm cu nerăbdare!

ZOUTLET – Prețuri atractive!

Zoutlet te surprinde! Super ofertă: – îmbrăcămintea şi accesoriile pentru femei şi copii de la 50 pînă la 99 lei – îmbrăcămintea pentru bărbaţi – 150 lei – reducere la genţi şi încălţăminte -50%. Promoţia este valabilă doar pe 26 – 27 iulie.

ZBRANDS – Promoție la colecția nouă!

Suplinirea colecţiei! Doar pe 26 şi 27 iulie cumpără două unităţi şi primeşte -50 % la a doua. Îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii stilate de la cele mai renumite branduri – în Zbrands. Vă aşteptăm cu drag!

ZBRANDS – Reducere -50%!

Promoţie unicală pentru clienţii magazinului Zbrands: doar pe 12 iulie puteţi achiziţiona îmbrăcămintea şi încălţămintea cu reducerea de -50%! Branduri mondiale în Zbrands. Vă aşteptăm pe str. Tricolorului 35.

ZOUTLET – Reduceri -30% – 50% !

Surpriză plăcută de vară de la Zoutlet! Profită de reduceri: ✔ -50% la îmbrăcăminte, accesorii şi genţi ✔ -30% la încălţăminte Înnoiţivă garderoba împreună cu toată familia! Promoţia eate valabilă doar pe 21 şi 22 iunie.

ZOUTLET – Reducere -50%!

Happy days în Zoutlet: -50% la toată colecţia de îmbrăcăminte. Grăbiţi-vă să vă înnoiţi garderoba cu haine colorate pentru toată familia! Promoţia este valabilă doar pe 6 şi 7 iunie.

ZBRANDS – Promotie de vara!

Vară stilată împreună cu Zbrands! Pe 6 şi 7 iunie la procurarea a două unităţi primiţi -40% la ambele. Cele mai actuale modele de îmbrăcăminte pentru dumneavoastră!

ZOUTLET – Promoție “1+1=3″ de Ziua Copiilor!

În prima zi de vară vă aşteptăm împreună cu toată familia în Zoutlet! Trei unităţi la preţ de două – cea mai convenabilă promoţie pentru aţi achiziţiona hăinuţe de vară. Promoţia este valabilă pe 31 mai – 1 iunie.

ZBRANDS – Reduceri -30% de 1 iunie!

Reducere la încălţăminte şi îmbrăcămintea stilată în Zbrands! -30% la tot asortimentul doar în perioada de 31 mai – 1 iunie. Întâmpină vara cu stil în Zbrands!

ZOUTLET – Marimi mari doar 120 lei!

Stilul şi frumuseţea – nu se limitează în dimensiuni. Fii deosebită în haine confortabile și potrivite pentru tine! Zoutlet îţi oferă îmbrăcăminte de mărimi mari la cel mai atractiv preţ de 120 de lei.

ZOUTLET – Reducere -20% la 2 unitati!

Din data de 17 mai promoţie pentru toată familia în Zoutlet! La procurarea a doua unităţi de îmbrăcăminte aveţi reducere -20% la ambele. Reducerea este valabilă de la preţul iniţial. Îmbrăcăminte stilată pentru copii, femei şi bărbaţi – shopping plăcut în Zoutlet

ZBRANDS – 9-10 mai -50% la tot!

Happy days în Zbrands! Doar pe 9-10 mai, reducere -50% la toată colecţia de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Hăinuţe stilate pentru dumneavoastră – la preţuri accesibile!

ZOUTLET – Preţuri superbe la îmbrăcăminte!

Preţuri superbe la îmbrăcăminte în Zoutlet! • îmbrăcămitea pentru bărbaţi pînă la 290 lei • îmbrăcămintea pentru femei pînă la 250 lei • îmbrăcămintea pentru copii pînă la 190 lei. Promoţia este valabilă la modele selectate de îmbrăcăminte în perioada 26-27 aprilie. Detalii în magazine!

ZBRANDS – Reduceri la colecția nouă!

Reduceri la colecţia nouă de îmbrăcăminte în Zbrands! • la procurarea a 1 unităţi -10% • la procurarea a 2 unităţi -20%, la ambele Nu rataţi şansa de a vă înnoi garderoba în perioada 26-27 aprilie.

ZOUTLET – Reduceri pînă la -70%!

Happy family days în Zoutlet! Promoţie convenabilă pentru a vă îmbrăca cu toată familia. În perioada 19-21 aprilie, reducere pînă la -70% la colecţia de primăvară: modele actuale de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii. Detalii în magazine.

ZBRANDS – Reduceri pînă la -50%!

Este timpul să vă înnoiţi garderoba cu hăinuţele preferate! Reducere la modele selectate de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pînă la -50%. Doar pe 19 şi 20 aprilie în Zbrands. Grăbiţi-vă!

ZBRANDS – Reducere -10% la colecție noua!

Promoţia săptămînii de la Zbrands: doar pe 13 şi 14 aprilie, cea mai stilată îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru el şi pentru ea – reducere -10%! Grăbiţi-vă! Promoţia este valabilă doar la colecţia nouă.

ZOUTLET – Promoție de Paști!

Astăzi şi mîine, 12 şi 13 aprilie, la procurarea a două unităţi primiţi reducere – 20% la ambele. Promoţia este valabilă pentru colecţia de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei, copii şi bărbaţi. Hăinuţe noi pentru toată familia – în Zoutlet!

CONCURS!

În perioada 06.04 pînă pe data 13.04 participă în promoţia de Paşti în Zoutlet! Aveţi şansa de a cîştiga un certificat în suma de 500 lei, un certificat în sumă de 200 lei, un voucher cu reducerea -50% , un voucher cu reducerea -30%.

ZBRANDS – Promoție: -50% la a 2-a unitate!

Achiziţionaţi îmbrăcăminte, încălţăminte, genţi stilate la cea mai convenabilă promoţie de la Zbrands: -50 % la a doua unitate! Participă colecţia pentru femei şi bărbaţi, doar pe 5 şi 6 aprilie. Este timpul să înnoiţi garderoba de primăvară!

ZOUTLET – Happy Days -50%!

Un sfîrşit de primăvară reuşit în Zoutlet: reducere -50% la colecţia de primăvară pentru bărbaţi şi femei; reducere -30% – la colecţia pentru copii. Doar pe 30 şi 31 martie ! Pentru mai multe detalii vă aşteptăm în magazinele noastre.

ZBRANDS – Promoție “1+1=3″

Mai multe culori în garderoba dumneavoastră de primăvară! 30 şi 31 martie , procuraţi trei unităţi – cu preţul de două! Promoţia este valabilă la colecţia de îmbrăcăminte, încălţăminte şi genţi pentru bărbaţi şi femei.

ZOUTLET – “1+1=3!”

Azi şi mîine – zile fericite în Zoutlet! Doar 22-23 martie, a treia unitate – în cadou. Promoţia este valabilă la colecţia de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru femei şi bărbaţi.

ZBRANDS – Reduceri pina la -30%!

Primăvara – este timpul să înnoim garderoba! Achiziţionaţi îmbrăcăminte stilată din colecţia nouă pentru bărbaţi şi femei Zbrands, cu reducere de pîna la -30%. Grăbiţi-vă: promoţie valabilă doar pe 22-23 martie.

ZBRANDS – Mega branduri!

Mega branduri – în Zbrands! Fabi, Paciotti, Armani, D&G, Calvin Klein, Moschino, Guess cele mai frumoase modele de îmbrăcăminte, încălţăminte, genţi şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Accesibile pentru toţi! Vă aşteptăm în Zbrands!

Cu sarbatoarea 8 Martie!

Profită de fiecare zi luminoasă a acestei primăveri și prinde momentul de răsfăț în zilele cu soare Felicităm toate femeile cu sărbătoarea de 8 Martie!

ZOUTLET – Promotie de 8 Martie!

Promoţie de primăvară în Zoutlet: la procurarea a două unităţi din colecţia nouă primiţi reducere -20% la ambele. Fă-ţi un cadou ţie, prietenei, mamei cu ocazia sărbătorii de 8 martie împreună cu Zoutlet! Doar pe 7 şi 8 martie! În promoţie participă îmbrăcămintea, încălţămintea şi accesoriile.

ZBRANDS – Reduceri de 8 Martie!

Zbrands vă bucură de sărbători! Doar pe 7 şi 8 martie la procurarea unei unităţi din colecţia nouă, la a doua unitate primeşti -30%. În promoţie participă îmbrăcămintea, încălţămintea şi accesoriile. Vă dorim o primăvară frumoasă şi un shopping plăcut cu Zbrands!

ZOUTLET – New collection!

Vă urăm o primăvară frumoasă! Noutăţi plăcute: colecţia nouă Zoutlet a fost suplinită cu îmbrăcăminte a celor mai renumite branduri! Mango, Bershka, C&A, încălţăminte &Other Stories, vă aşteptăm în magazinele noastre Zoutlet.

ZOUTLET – Happy Days -50%!

Happy Days în Zoutlet! Reducere – 50% la tot! La fel şi, la procurarea a 2 unităţi din colecţia redusă le puteţi achiziţiona la 99 lei*! *participă colecţia redusă pînă la preţul de 200 lei Doar pe 23-24 februarie , nu rataţi şansa să vă înnoiţi garderoba!

ZOUTLET- PROMOTII 20-22 februarie!

În ajunul primăverii de pe 20 februarie – pînă pe 22 februarie Zoutlet vă propune două super – promoţii: ▪️ – 20% la colecţia nouă, cu condiţia de a procura un accesoriu sau îmbrăcăminte din colecţia redusă ▪️ reducere suplimentară -100 lei la încălţăminte* *botine sau cizme, încălţămintea cu preţul mai mic de 350 nu […]

ZBRANDS-Primeste reducere -200 lei!

Super-ofertă! La procurarea unei perechi de pantaloni primiţi reducere 200 lei la scurte sau paltone. Este timpul să vă înnoiţi garderoba pentru primăvară în Zbrands! Promoţia este valabilă 16-19 februarie, inclusiv.

ZOUTLET – Concurs de 14 februarie!

Concurs de la Zoutlet! Love is in the air… ❤❤❤ Condiţiile concursului sunt foarte simple: * Puneţi like şi da-ţi share acestei postări * Puneţi like paginii de pe facebook Zoutlet În schimb veţi avea şansa de a cîştiga unul din cele trei certificate în valoare de 300 lei pentru shopping alături de persoana iubită! […]

ZBRANDS – Concurs de 14 februarie!

All you need is love…❤ Concurs de la Zbrands! Condiţiile concursului sunt foarte simple: 1. Puneţi like şi da-ţi share acestei postări 2. Puneţi like paginii de pe facebook Zbrands În schimb veţi avea şansa de a cîştiga unul din cele două certificate în valoare de 500 lei pentru shopping alături de persoana iubită! În […]

ZOUTLET – Super prețuri!

Promoție în weekend de la Zoutlet! ▪ îmbrăcămintea pentru femei și copii- pînă la 200 lei ▪ îmbrăcămintea pentru bărbați- pînă la 250 lei ▪ încălțămintea de la 150 lei. Promoția este valabilă în perioada 4-6 februarie. Achiziționați îmbrăcămintea necesară la cel mai bun preț! Detalii despre promoție în magazinele Zoutlet.

ZBRANDS- Reduceri pina la -70%!

Doar 4-6 februarie în Zbrands reducere pînă la -70%! A sosit timpul să vă procurați îmbrăcăminte stilată la un preț accesibil în magazinul nostru.

ZOUTLET – Cumpără şi primeşte 150 lei CADOU!

Noutate plăcută! 18-19 ianuarie, la procurarea accesoriilor şi îmbrăcămintei în sumă de la 499, primiţi 150 lei în Cadou! Preţuri fantastice la încălţămintea pentru femei – de la 290 lei. E timpul să vă încălziţi picioruşele în Zoutlet.

ZBRANDS – Primeşte CADOU 200 lei!

Cea mai actuală propunere de la Zbrands: achiziționați îmbrăcăminte și accesorii în sumă de la 799, și primiți 200 lei în CADOU! Cea mai avantajoasă promoție pentru un shopping reușit- doar 18 și 19 ianuarie!

ZOUTLET – A 2-a unitate CADOU!

La Zoutlet — de la 11 ianuarie pina la 13 ianuarie promoţie: cumpără o unitate şi primeşte a doua în Cadou! Participă toată colecţia de îmbrăcăminte şi accesorii pentru bărbaţi şi femei. La coleţia de încălţăminte şi colecţia pentru copii reducere de la 30% pînă la 70%.

ZOUTLET – Reduceri de Crăciun pina la -70%

Cea mai grandioasă reducere în Zoutlet! Prețurile te uimesc- de pînă la -70% la modele selectate la colecția pentru bărbați, femei și copii. În ajunul Crăciunului miracole în magazinele Zoutlet!

ZBRANDS- OFERTA DE CRĂCIUN!!

Crăciun fericit în Zbrands! Doar pe 3 şi 4 ianuarie, la procurarea a două unităţi – la a doua unitate aveţi reducere -50% Vă invităm la shopping de Crăciun!

LA MULTI ANI!

Personalul rețelii de magazine Zoutlet vă felicită cu Anul Nou! Fie ca anul ce vine să aveți parte de bucurie, succese, zîmbete, căldură sufletească și cît mai multe momente de neuitat. Vă dorim să fiți sănătoși , frumoși și iubiți. La mulți Ani!

ZOUTLET-Certificat cadou!

Toți iubesc surprizele, îndeosebi de Anul Nou! În rețeaua de magazine Zoutlet puteți găsi un asortiment variat de cadouri pe orice gust. Nu este atît de ușor să citești gîndurile prietenilor, să-i știi culoarea preferată , mărimea…. Noi am găsit soluția potrivită! Surprinde-i pe cei dragi de Anul Nou cu un Certificat cadou de la […]

ZBRANDS- Certificat de cadou!

Cel mai bun cadou – este acel pe care ți-l alegi singur. Bucurații pe cei dragi în ajunul sărbătorii de Anul Nou cu un certificat cadou de la Zbrands. Un mic sfat de la noi: pregătiți-vă din timp, atunci persoanele dragi vor avea posibilitatea de a beneficia de certificat pînă la Anul Nou , și […]

ZOUTLET – Reduceri pina la -50%

În ultima zi de luni a anului acesta Zoutlet a pregătit pentru voi cel mai frumos cadou — reducere de pînă la -50% la colecția de îmbrăcăminte de iarnă pentru bărbați , femei și copii. Grăbiți-vă să reușiți să alegeți cele mai adorabile haine la un preț redus și să arătați cît mai impecabil la […]

ZBRANDS- Reduceri pina la -30%

Niciodată brendurile de înaltă calitate nu au fost atît de accesibile! Un cadou de Anul Nou de la Zbrands — reduceri pînă la -30% la toată colecția. Iarna — nu e frig! Reduceri fierbinți vă așteaptă în magazinul Zbrands.

ZOUTLET – Super loterie!

Dragi prieteni! Cu placere vă aducem la cunoştinţă, că în reţeaua magazinelor Zoutlet a apărut colecția nouă de îmbrăcăminte şi încalțaminte. Dar ce reducere veţi avea, va decide norocul! Fiecare cumpărător va participa la loteria reducerilor la colecția noua! Doar de norocul propriu va depinde ce reducere veţi avea!

ZBRANDS- Participa la loteria!

Din 19 decembrie colecția noua în magazinul Zbrands! Surpriza de la Zbrands! Participă la loterie şi câştigă reduceri la colecția noua în magazinul Zbrands!

ZOUTLET – Happy Days -50%!

O veste minunată – Luni de la Zoutlet! Vă aşteaptă două zile fericite. Promoţia “Happy Days” este anunţată pentru 12 și 13 decembrie, prindeţi reducerea de 50% la toată colecţia! Detalii in magazinele Zoutlet. Vă asteptăm!

ZBRANDS- Super reduceri!

Cumperi mai mult , primeşti mai mult! Două zile de super reduceri in magazinul Zbrands. Doar pe 12-13 decembrie promotie: la procurarea 1 articol , primiţi reducere -20% , la procurarea 2 articole , primiţi reducere -30%, la procurarea 3 articole , primiţi reducere -50% . Reducerea este valabilă la toată colectia Femei-Bărbaţi. Shopingul in […]

ZOUTLET- promotie “1+1=3″

Jos cu regulile aritmeticii! În reţeaua de magazine Zoutlet 1+1=3! Pe 7 şi 8 decembrie grăbiţi-vă la oferta promoţională de la Zoutlet: la procurarea a două produse, a treia unitate o primiţi cadou! Oferta unică cuprinde întreaga gamă de haine pentru femei, bărbaţi şi copii, precum şi încălţămintea, genţile şi accesoriile.

ZBRANDS- a 2-a un cu reducere -60%!

Haine de branduri mondiale la o reducere uimitoare! Doar pe 7 şi 8 decembrie, la procurarea 2 unităţi, primiţi reducere 60% la a doua unitatea. La Zbrands promoţia cuprinde colecţiile de haine pentru femei şi bărbaţi, încălţămintea şi accesoriile. Nu rataţi cele mai mari reduceri din această lună

ZOUTLET – Reducere -60% la a doua uniate!

Doar pe 30 noiembrie şi 1 decembrie beneficiezi de o reducere de 60% la a doua unitate procurata. Vom avea şi reduceri fantastice la încălţăminte – până la 70%! Iarna e un motiv minunat ca să arăţi stilat. Vă aşteptăm la Zoutlet.

ZBRANDS-Reducere -40% la a 2-a unitate

In perioada 30.11-01.12 cumperă două unitati din noua colecţie de haine şi ai o reducere de 40% la a doua unitate. De asemenea, avem şi o super promoţie la încălţăminte pentru femei! Promoţia va ţine doar două zile, de aceea neapărat să-ţi faci timp pentru un shopping plăcut şi reuşit în această săptămână!

ZOUTLET-Happy Days!

Toamna nu e un motiv de tristeţe, ci o bună ocazie de a anunţa Happy Days! Nu rataţi două zile de reduceri fantastice la Zoutlet! Doar pe 22 şi 23 noiembrie, în magazinele Zoutlet avem reduceri de 50% la haine, încălţăminte şi accesorii pentru femei. Şi asta nu e tot! La colecţiile pentru bărbaţi şi […]

ZBRANDS- Happy Days! 22-23 noiembrie!

Veşti minunate de la Zbrands! Pe 22 şi 23 noiembrie anunţăm Happy Days! Încălţăminte pentru femei, de două ori mai ieftin! Reducere de 50% la încălţămintea pentru femei pe întreaga perioadă a promoţiei! Totodată, la colecţiile de haine pentru femei şi bărbaţi avem reducere de 30%.

ZOUTLET-start reducerilor!

Astăzi dăm start reducerilor la hainele şi încălţămintea pentru femei, bărbaţi şi copii la toate magazinele din reţeaua Zoutlet! Avem noi modele de cizme pentru femei, precum şi haine noi pentru bărbaţi şi copii!

ZOUTLET- Reduceri 30-50%!

Doar pe 7-8 noiembrie dam Start Reducerilor! de la-30% pina la-50% la toata colectia noua! Reduceri la incaltaminte pina la-70%!

ZBRANDS- Reducere -30%!

Doar pe 7-8 noiembrie reducere -30% la colectia de imbracaminte si incaltaminte pentru femei si barbati! Fiti stilati cu Zbrands!

ZOUTLET- -50% la a 2-a unitate!

Doar pe 20-21 octombrie! Cumpără 1 un şi la a 2-a primeşti -50% la colectia pentru femei, barbati, copii! Reducere la incaltaminte pentru copii pina la -50%!

ZOUTLET – HAPPY DAYS!

3-4 august Happy Days la Zoutlet! Preturi la imbracaminte pentru barbati pina la 290lei, p/u femei pina la 250lei, p/u copii pina la 190lei! Incaltaminte de vara pina la 290 lei!

ZOUTLET – Promoţie 1+1=3!

Vara e în toi, dar la Zoutlet Mega Promoţie “1+1=3″ la colecţia de vara! Doar pe 28-29 iulie Cumpara 2 unităţi şi a 3-a o primesti CADOU! În promoţie participă coleţia pentru femei,bărbaţi şi copii!

ZOUTLET – Reduceri -50%!

Grăbeşte-te după noutăţile la Zoutlet! Din 14 iulie REDUCERE -50% la colecţia de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei! Bonus: La colecţia de încălţăminte pentru femei şi bărbaţi reduecere -50%!

ZBRANDS – Reduceri -40%!

Zbrands face vara mai luminoasă! Din 14 iulie -40% la colecţia de îmbrăcăminte şi accwsorii pentru femei! Bucură picioruşele cu ceva nou: la colecţia de încălţăminte pentru femei şi bărbaşi reduceri pînă la -50%

ZOUTLET – HAPPY DAYS! -50%!

Ia pe prietenă,mama sau sorioară – şi hai la Zoutlet! Doar pe 30 iunie-1iulie cumpără 2 unitati de imbracaminte pentru femei si primeste -50% la ambele! Bonus placut – La incaltaminte pentru femei,barbati,copii reducere pina la -50%!

ZBRANDS – Happy Days! -30%

Împreună mai avantajos! Doar pe 30 iunie – 1 iulie la Zbrands – Cumpără 2 unitati de imbracaminte pentru femei si primeste -30% la ambele! Reduceri la încaltaminte pentru femei si barbati -30%! Doar 2 zile! Nu rata şansa!

ZOUTLET – 70% la a 2-a unitate!

Super oferta la Zoutlet! În perioada 25-27 mai primeşte -70% reducere la a 2-a unitate procurată! Promoţie este valabilă pentru îmbrăcăcminte şi încălţăminte pentru dame, bărbaţi şi copii!

ZBRANDS – Promoţie!

Promoţie la Zbrands! Cumpără 2 unităţi din colecţia noua şi primeşte -30% reducere la ambele! Reînnoieşte-ţi garderoba împreună cu Zbrand!

ZOUTLET – Cumpără un bilet în vară!

Cumpără un bilet în vară! Super promoţii la colecţia nouă! Cumpără un maiou si primeşte reducere-30% la orice a 2-a unitate! Cumpără 2 un de încălţăminte şi primeşte reducere-30% la ambele!

ZOUTLET-HAPPY DAYS!!!

Doar pe 11-12 mai “Happy Days” la Zoutlet! Reducere -50% – la imbracaminte,şi promoţie la incaltaminte 1un-30%, 2un-50% (la ambele)!

ZBRANDS-HAPPY DAYS 11-12 mai!

La Zbrands doar pe 11-12 mai “Happy Days”! PROMOŢIE la îmbrăcăminte şi încălţăminte 1un-30%, 2un-50%(la ambele)! În promoţie participă colecţia pentru bărbaţi şi femei! +super ofertă la toate rochiile-REDUCERE -50%!!!

ZOUTLET- Promoţie “1+1=3″!

În reţeaua de magazine Zoutlet dăm start promotiei 1+1=3! Cumpără 2 unităţi şi a 3-a o primeşti CADOU! Participă toată colecţia vestimentară, inclusiv colecţia nouă! Perioada promoţiei 4-8 mai!

ZOUTLET – Promoţie de Paşti!

În reţeaua de magazine Zoutlet incep surprizele sarbatorilor de Pasti! Vă oferim promoţie de sărbători: Primeşte -60% reducere la a 2-a unitate procurată! În promoţie participă toată gama vestimentară pentru bărbaţi, femei şi copii! Zoutlet vă doreşte – Un Paste fericit!

ZBRANDS – Promoţie de Paşti!

Surprizele sărbătorilor de Paşti încep! La Zbrands promoţie de Paşti: Cumpără o unitate şi la a 2-a unitate primeşte -50% reducere! Promoţia este valabilă la toată gama vestimentară pentru femei şi bărbaţi! Un Paste fericit!

ZOUTLET- Promoţie – Cumpără mai mult-plăteşte mai putin!

Doar în perioada 19-21 aprilie în reţeaua de magazine Zoutlet super promoţie la colecţie nouă: Cumpără mai mult-plăteşte mai putin! Cumpără în valoarea de 500lei-999lei- şi primeşte reducere – 100 lei Cumpără în valoarea de 1000-1499lei- şi primeşte reducere – 250 lei Cumpără în valoarea de 1500-şi mai mult şi primeşte reducere – 350 lei

ZBRANDS-Promoţie 19-21 aprilie!

Doar în perioada 19-21 aprilie la Zbrands in premiera! PROMOŢIE la colecţia nouă – “Cumpără mai mult-plateşte mai puţin”! Cumpără în valoarea de 700lei-1199lei- şi primeşte reducere – 150 lei Cumpără în valoarea de 1200-1799lei- şi primeşte reducere – 300 lei Cumpără în valoarea de 1800- şi primeşte reducere – 400 lei

ZOUTLET-Happy days!

“Happy Days” la Zoutlet! Doar pe 6-7 aprilie – Cumpara 2 unitati de imbracaminte si primeste -50% la ambele! Participa imbracaminte pentru barbati,femei si copii!

ZOUTLET-NEW COLLECTION!

La Zoutlet COLECŢIA NOUĂ de primăvară! O gamă largă şi variată la încălţăminte şi îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi de la renumitele branduri BERSHKA, H&M şi alte!

ZOUTLET – 8 MARTIE – REDUCERI -50%!

Cu ocazia sărbătorii 8 MARTIE doar pentru femei “Happy Days”! 7 – 8 martie vă dăruim REDUCERE -50% la colecţie nouă de primăvara la îmbrăcăminte şi pînă la 20% la încălţăminte!

NE-AM DESCHIS!!! str.CEUCARI 2/3!!!

Pe data de 21 februarie a avut loc deschiderea magayinului nou!!! ZOUTLET de pe str.CEUCARI 2/3!!! Colecţii noi de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii, reduceri, promoţii – totul vă aşteaptă la ZOUTLET!!!

ZOUTLET – Cartela de reduceri!

Doar pe 21-22 februarie!!! La deschiderea unui magazin nou de pe str. Ceucari 2/3!!! La cumpărarea în valoare de 1000 de lei, primiţi CARETELA DE REDUCERI Zoutlet!

21 februarie! ZOUTLET! Ceucari 2/3!

Pe data de 21 februarie la ora 12.00 va fi deschiderea unui nou magazin Zoutlet pe adresa str.Ceucari 2/3! Va vom surprinde cu colecţia nouă de primăvara, îmbracaminte şi încălţăminte pentru toată familia! Totodata cu o gamă vestimentară la colecţia de iarnă la preţuri super mici!! Vom fi bucuroşi să ne fiţi alături!

ZOUTLET – SUPER PREŢ!

Surpriza de la Zoutlet la colecţia de iarnă! Preţuri la îmbrăcăminte: – pentru femei şi copii – 150 lei, – pentru bărbaţi – pînă la 250 lei, Încălţăminte – pînă la 250 lei!

ZBRANDS – Reduceri finale!!!

Doar pe 12 februarie la ZRANDS!!! REDUCERI FINALE la colecţia de iarnă! Preţuri la îmbrăcăminte: – pentru femei – pînă la 350 lei, – pentru bărbaţi – pînă la 450 lei, Preţuri la încălţăminte – pînă la 450 lei !!!

ZBRANDS – Promoţie “1+1=3!”

La Zrands din 28 ianuarie dăm start promoţiei “1+1=3″. Cumpără două unităţi şi a treia o primeşti CADOU! În promoţie participă toată colecţia de îmbrăcăcminte şi încălţăminte pentru bărbaţi şi femei, inclusiv şi COLECŢIA NOUĂ!

ZOUTLET – Promoţie “1+1=3!!!”

În reţeaua de magazine Zoutlet startează multaşteptată promoţie a sezonului: Cumpără 2 unităţi şi a 3-a o primeşti CADOU! Promoţie valabilă doar in perioada 27-28 ianuarie! În promoţie participă colecţie de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii!

ZOUTLET- reduceri de sezon -50%!

In perioada 20-22 ianuarie la Zoutlet REDUCERI DE SEZON – colectia de imbracaminte si incaltaminte pentru femei -50%. La colectia pentru barbati si copii reduceri pina la 50%.

ZBRANDS – Reduceri de sezon -50%!

In perioada 20-22 ianuarie la Zbrands REDUCERI DE SEZON – colectia de imbracaminte si incaltaminte pentru femei cu REDUCERE-50%. La colectia pentru barbati reduceri pina la 50%.

CRACIUN FERICIT!!!

Cu colinde de Craciun va dorim un an mai bun si cu dragoste crestina,sa primiati in dar lumina,zurgalai din flori de gheata sa va bucure in viata,mult noroc s-aveti in toate! La Multi Ani cu sanatate!!!!

Promoţie de Crăciun “1+1=3″!

De Crăciun oferiţi o rază de fericire celor dragi! Super ptomoţie “Cumpară 2 unităţi şi a 3-a ţi-o oferim Cadou” ! În cadrul promoţiei participă intreaga gama vestimentară pentru bărbaţi femei şi copii!

Vă felicităm cu ANUL NOU!!!

Reţeaua de magazine Zoutlet şi magazinul Zbrands vă felicită cu ANUL NOU! Azi, în prag de sărbătoare, Vă dorim în suflet soare, În privire-strălucire, Iar în inimă- iubire! Fie anul care vine, Să-vă aducă numai Bine, Să-vă aducă sănătate Și noroc pe săturate!

HAPPY DAY -50%! 29 decembrie!

Doar pe 29 decembrie-HAPPY DAY-50% la toată colecţia de îmbrăcăminte şi încălţăminte! Promoţie este valabilă în reţeaua de magazine Zoutlet şi magazinul Zbrands!

REDUCERE -70% la a 2-a unitate procurată!

În reţeaua de magazine Zoutlet şi magazinul Zbrands – SUPER PROMOŢIE cu ocazia sărbătorilor de iarnă! Primeşte reducere -70% la a 2-a unitate procurată! În promoţie participă îmbrăcăminte si accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii!

Colecţie nouă de rochii pentru sarbatori!

În magazinul ZBRANDS suplinirea colecței rochiilor de seara! Asortiment mare a rochiilor de seară, pentru revelion si petreceri corporative! Crează dispoziție sărbătorilor de iarnă împreună cu ZBRANDS!!

La Zoutlet HAPPY DAY -50%!!!

“Happy Day” Doar pe 9 decembrie! -50% la toată colecţie de iarnă pentru bărbaţi şi femei (haine,incaltaminte,accesorii)! Tîiem preţurile în jumătate!

Reducere -50% la ambele unităţi!

Promoţie în reţeaua de magazine Zoutlet! “Cumpără 2 unităţi şi primeşti reducere -50% la ambele”! La alegerea Dvs: pulover + pulover pentru dame pulover + pantaloni pentru dame pantaloni + pantaloni pentru dame pulover+ pulover pentru bărbaţi Alege-ţi un complect potrivit!

SUPER OFERTA 1+1=3!

În reţeaua de magazine Zoutlet şi la magazinul Zbrands – În perioada 25-27 noiembrie dăm start promoţiei 1+1=3! Cumpără 2 unităţi şi a 3-a ţi-o oferim CADOU. Participă întreaga colecţie de iarnă la îmbrăcăminte, încălţăminte, accessorii pentru toată familia! Cele mai bune oferte numai la noi!

-60% la a 2-a unitate!

În reţeaua de magazine Zoutlet şi la magazinul Zbrands – Din 19 noiembrie se începe PROMOŢIE “Primeşte -60% reducere la a 2-a unitate procurată”! Promoţie este valabilă la toată gama vestimentară! Aveţi şansa de a procura îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru bărbaţi, femei şi copii la super preţ!

HAPPY DAYS 11-12 noiembrie!

Happy Days la Zoutlet şi la Zbrands!! Vă oferim Zile fericite! Doar în 11-12 noiembrie -30% la întreagă nouă colecţie de iarna – la haine, încalţăminte, accessori! O gamă largă din nouă colecţie de iarna pentru bărbaţi, femei şi copii puteţi s-o procuraţi cu REDUCERE -30%! Vă aşteptăm cu drag!

MARATON DE TOAMNA!

Maraton la colectia de toamna pina la -50%! Dăm startul din 4 noiembrie! Îmbracă-te stilat la pret avantajos în magazinul Zbrands!

HAPPY DAY 14 octombrie!!!

Happy Day! Numai 14 octombrie ! Cumpără 1 unitate şi la a 2-a primeşti reducere -50%! Zoutlet vă felicită cu Hramul Oraşului!

LOTERIA SUCCESULUI!

Zoutlet şi Zbrands vă invită să participaţi la loteria succesului! In perioada 8-14 octombrie vino la noi si alege-ţi reducerea pentru intreagă cumpărătură din nouă coliecţie.

Zbrands – La COLECŢIE NOUĂ -10%!

Zbrands – COLECŢIE NOUĂ de toamnă! La prezentarea COLECŢIEI NOI de toamnă, vă dăruim reducere -10% la toată colecţia de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru dame, bărbaţi şi copii! Promoţia este valabilă în perioada 17-22 septembrie!

La COLECŢIE NOUĂ -10%!

COLECŢIE NOUĂ de toamnă! La prezentarea COLECŢIEI NOI de toamnă, vă dăruim reducere -10% la toată colecţia de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru dame, bărbaţi şi copii! Promoţia este valabilă în perioada 17-22 septembrie!

PROMOŢIE UNICĂ: 3 un = 99 lei!

Numai la Zoutlet PROMOŢIE UNICĂ: 3 un = 99 lei! Puteţi să cumpăraţi oricare 3 unităţi la preţ de numai 99 lei! În promoţie participă articole din colecţie sezonului trecut.

COLECŢIE NOUĂ de toamnă pentru femei!

Colecţie nouă de toamnă pentru femei la toate magazinele Zoutlet! Cel mai mare asortiment de haine: bluze, rochii, pantaloni, blugi, pulovere, sacouri, scurte! Colecţie nouă de branduri vestite: BONOBO, ZARA, CASHE-CASHE, &OTHER STORIES şi alte.

Promoție!

La toate magazinele Zoutlet promoție: Totul la – 50%!!! În promoţie participă întreaga gama vestimentară pentru femei, copii şi bărbaţi!

PROMOTIE!! A 2-a unitate GRATIS!!!

Din 16 iulie, in magazinele Z outlet super promotie. Cumpara 1 unitate si a 2-a o primesti cadou! Promotia este valabila pentru tot sortimentul de imbracaminte, incaltaminte si accesorii!

REDUCERE in ZBRANDS!

In magazinul Z brands reduceri de pina la 30% la tot sortimentul de imbracaminte! Trussardi, Guidi si multe alte branduri. Toata incaltamintea de brand are o reducere de 30%.

Noi ne-am schimbat adresa !!!

Pe data de 21 iulie magazinul aflat pe adresa Mircea cel Batrin 32/10 se transfera la adresa noua Mircea cel Batrin 28/4. Va asteptam cu drag.

COLECȚIE NOUA!

Pentru prima data in acest sezon in magazinele Zoutlet apariția noilor colecții Zara si Sarabanda! Vă asteptam!

PROMOȚIE!

PROMOŢIE ”Cumpără o unitate şi primeşti 70% reducere la a doua unitate”

Parada promotiilor

PARADA PROMOTIILOR s-a inceput: Cumpara 2 maiouri pentru femei la numai 240 lei. Cumpara 2 maiouri pentru copii la numai 190 lei. Imvracaminte cu minica lunga cu reducere -30%. Cumpara 1 pereche de incaltaminte cu reducere -30% si a 2-a pereche cu reducere -50%. Asortiment mare de imbracaminte si incaltaminte la cele mai bune preturi.

Cel mai mare sortiment de incaltaminte

Veţi fi plăcut surprinşi de colecţia nouă de încălţăminte pentru femei din magazinul Z shoes&Accessories pe str. Bănulescu Bodoni 43!!! Pregătim picioruşele pentru primăvara! Pantofi, balerini, sandale déja sunt în așteptare! O mare varietate de modele de la branduri renumite déja sunt pe rafturile magazinului nostru Z shoes & Accessories de pe adresa   Bodoni 43!

Super reduceri!

Doar din 01.04 până la 03.04 prezentarea colecţiei PRIMĂVARĂ-VARĂ: Cumpără 2 unităţi de haine şi primeşte reducere -20%!!! Cumpără 2 unităţi de încălţăminte şi primeşti reducere -50%!!! Nu rata şansa de a procura haine şi încălţăminte din colecţia nouă primăvară-vară!!!

Primavara! Colectie noua! Branduri noi!

Noua aprovizionare a colecţiei de PRIMĂVARĂ de haine şi încălţăminte pentru bărbaţi şi femei!!! ÎNTÂMPINĂM PRIMĂVARA ÎMPREUNĂ!!!  Modele noi, luminoase, vesele, moderne de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei si bărbați, in colecţie nouă de primăvara!

Colectia de primavara

Noua aprovizionare a colecţiei de PRIMĂVARĂ de haine şi încălţăminte pentru bărbaţi şi femei!!! ÎNTÂMPINĂM PRIMĂVARA ÎMPREUNĂ!!!

A avut loc deschiderea Z brands!

Sortiment nou, lucruri  luxoase de brand, gama diversă de modele pentru bărbaţi şi femei. Uşile magazinului Z brands mereu sunt deschise pentru Dumneavoastră. Vă aşteptăm pe adresa: str. Tricolorului, 35.

La Zoutlet preturile se topesc

COLECŢIA DE IARNĂ la preţuri de la 50 la 99 lei!!!!! Pare ireal, daresteadevărat!!! Îmbrăcăminte de colectie toamnă-iarnă, la preturi incredibil de mici – 50-99 lei. Asapoate fi doar la Zoutlet! Suntem mereu înaintea tuturor, și ne grabim să vă prezentăm asortiment nou pentru bărbaţi! 

Reduceri! Reduceri! Reduceri!

Ne aflăm în toiul iernii, dar la noi din ce în ce mai cald … pentru că avem REDUCERI !!! Super haine la super prețuri! Nu rataţi şansa de a procura lucruri la preţuri foarte atrăgătoare!!!

Cumpara 2 cantitati si al 3-lea CADOU!

Din 21 Ianuarie în reţeaua de magazine Zoutletia start PROMOŢIA“Cumpără 2 unităţi şi a 3-a primeşte-o CADOU!”Noi vă oferim cadoul ales de Dvs! Prin cumpararea oricăror 2 unități de îmbrăcăminte și accesorii, veți obține a 3-ia unitate absolut gratuit! La promoţie participă tot sortimentul de accesorii şi haine pentru femei, bărbaţi şi copii!!!