str. Brincusi 110c

Magazinul de pe str. Brâncuşi, 110c (intrarea din partea str. Decebal), a fost deschis vara anului 2014. Magazinul este destinat  bărbaţilor.  Aici totdeauna veţi avea posibilitatea să găsiţi colecţii de haine şi încălţăminte, atât stil casual, cât şi pentru ocazii speciale.

str. Mircea cel Batrin 28/4

Magazinul de pe str. Mircea cel Bătrân, 28/4 – a fost deschis vara anului 2015. Magazinul are o suprafaţă mare, în care sunt prezentate o gamă largă de mărfuri din colecţiile pentru bărbaţi şi femei. Vizitând magazinul nostru, Dumneavoastră neapărat vă veţi alege ceva pe placul propriu.

str. Ceucari 2/3

Magazinul de pe str. Ceucari, 2/3 – a fost deschis pe data de 21 februarie 2016. Cel mai mare magazin de haine din sectorul Poşta Veche, cu o diversitate de mărfuri pentru bărbați, femei şi copii.

str. Calea Iesilor 5

Magazinul de pe str. Calea Ieşilor, 5 – a fost deschis vara anului 2012. Magazinul ocupă 2 nivele. La parter sunt prezentate colecţii de haine şi încălţăminte pentru copii. La etaj puteţi găsi un sortiment larg de haine, încălţăminte şi accesorii pentru bărbaţi şi femei. Vizitând magazinul nostru cu întreaga familie, fiecare neapărat îşi va găsi ceva pe placul său.

str. Mircea cel Batrin 11

Magazinul de pe str. Mircea cel Bătrân, 11 – magazinul pentru ai noştri cei mai micuţi cumpărători. Deschiderea a avut loc în primăvara anului 2011. Aici veti gasi o gamă largă de haine, încălţăminte şi accesorii pentru copii de la 0 la 24 de luni, precum şi pentru copiii de la 2 la 14 ani. Veţi fi plăcut surprinşi de branduri renumite, o calitate impecabilă şi preţuri atrăgătoare.

str. Izmail 88

Cel mai mare magazin din reţeaua Z Outlet este amplasat pe adresa: str. Izmail, 88. Deschiderea magazinului a avut loc vara anului 2008.

Magazinul este împărţit în trei zone – pentru femei, bărbaţi şi o sală aparte pentru copii. Aici puteţi procura modele din colecţiile noi, precum şi cea mai largă gamă de produse la preţuri cu reduceri.