str. Tricolorului 35

Magazinul de pe str. Tricolorului, 35 – primul magazin de o nouă direcţie Zbrands. Deschiderea a avut loc pe 27 februarie, anul 2015. În magazin este prezentat un sortiment larg de haine şi încălţăminte ale celor mai renumite branduri: Adidas, Desigual, HugoBoss, Lacoste, Nike, TomTailor, TommyHilfiger, PatriziaPepe, branduri ale reţelei europene Zalando şi multe altele. La primul etaj este situată secţia pentru femei, unde fiecare fashionistă neapărat îşi va alege ceva potrivit din sortimentul bogat de haine, încălţăminte şi accesorii luxoase. Al doilea etaj este bogat cu o alegere mare de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru bărbaţi. Cele mai actuale, stilate şi la modă lucruri ale ultimilor colecţii de branduri mondiale – toate acestea sunt prezentate în magazinul Zbrands.

str. Dosoftei 112

Magazinul de pe str. Dosoftei 112 – a fost deschis pe 12 august 2018. Magazinul Zbrands Shoes este destinat colectiilor de incălţăminte şi accesorii pentru femei, barbati si copii. Dumneavoastră mereu veţi găsi un sortiment mare de încălţăminte, genţi, accesorii (cercei, pandantive, brăţare), fulare, portmonee etc.

Brandurile renumite, calitatea impecabilă şi preţurile accesibile vă aşteaptă!

Jumbo, but.395

CC „JUMBO”, but. 395 – secţie exclusiv pentru copii. Totdeauna este disponibil un sortiment mare de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru cei mai mici fashionişti şi fashioniste (de la 0 luni până la 14 ani).

str. Brincusi 110

Magazinul de pe str. Brâncuşi, 110 – încă un magazin Z Brands, ce se află in sectorul Botanica. Deschiderea a avut loc pe 2 decembrie anului 2017. Aici totdeauna veţi găsi o alegere mare de mărfuri din colecţiile pentru femei de branduri renumite