Z Outlet

Z Outlet aparţine noii structuri conceptuale de piaţă, sfidînd, la prima vedere, un obiectiv aproape irealizabil – de a face moda actuală accesibilă (în toate privinţele) pentru majoritatea oamenilor, ca mijloc de auto-exprimare, încredere şi gust. Cheia acestui obiectiv este posibilitatea de a face stilul accesibil şi, în acelaşi timp, unic pentru fiecare cumpărător.

Anume acesta este scopul pe care-l urmărim – transformarea conceptului accesibilităţii modei de calitate din paradox în realitate. Realizarea scopului este posibilă datorită faptului că Z Outlet deţine un şir de agenţi în întreaga Europă care sunt implicaţi în găsirea îmbrăcămintei de firmă, care include în sine calitate, accesibilitate şi stil. Z Outlet garantează consumatorilor că toată îmbrăcămintea prezenta în reţeaua noastră de magazine este autentică (nu avem falsificări de branduri).

Zoutlet_Logo

Z Outlet cu mîndrie prezintă Moldovei acest concept unic – stil veritabil, determinat de calitate şi accesibilitate. Cu magazinele amplasate în sectoarele principale ale oraşului, Z Outlet descoperă secretul de a te îmbrăca stilat, calitativ şi accesibil.

Reprezentînd cele mai vestite banduri din lume, Z Outlet oferă un produs caracteristic doar magazinelor noastre – îmbrăcăminte modernă, deservire de calitate, acestea toate fiind accesibile tuturor oamenilor cu gust, indiferent de buget.

Z Brands

LOGO Zbrands
Magazinul Z brands deschis recent pe str. Tricolorului 35, fără îndoială se poate de numit experimental, deoarece are în faţa lui o sarcină dificilă – de a face încălţămintea şi hainele calitative ce aparţin mărcilor comerciale vestite şi prestigioase accesibile pentru o gamă largă de clienţi ai oraşului Chişinău.

Ce ar însemna aceasta?

  • La Z brands Dumneavoastră aveţi posibilitatea să găsiţi haine, încălţăminte şi accesorii de branduri şi o clasă Premium, inclusiv haine exclusive, de asemenea colecţii de sezoane noi, modele moderne şi actuale de modă bărbătească şi femeiască. În special, magazinul propune diverse de branduri mondiali cunoscuţi, aşa ca Adidas, Desigual, HugoBoss, Lacoste, Nike, TomTailor, TommyHilfiger, PatriziaPepe, &OtherStories, Selected, RG512, branduri ale reţelei europene Zalando şi multe altele;
  • Se garantează la 100% că hainele sunt originale, nici un fel de falsificaţii sau replici;
  • Sortimentul larg: pentru noi este important, ca fiecare cumpărător să-şi găsească la noi lucrurile pe placul său;
  • Actualizarea regulată a colecţiilor: minim o dată pe săptămână sortimentul de lucruri în magazine se actualizează semnificativ cu noi mărfuri;
  • Şi cel mai important – cele mai atrăgătoare preţuri. Veţi fi plăcut surprinşi de costul lucrurilor, deoarece până la 90% din sortimentul magazinului se oferă la preţuri de la 200 până la 700 lei.
Designul Interior si procesul de procurare

Însuşi procesul de cumpărare, inclusiv designul interior al magazinului şi nivelul de deservire, joacă roluri decisive in realizarea concepţiilor noastre. Clientul trebuie să fie mulţumit nu doar de rezultatul finit – cumpărarea unui lucru frumos la un preţ bun, dar şi de procesul de procurare al acestui lucru.

Compania noastră aplică mult efort pentru îmbunătăţirea nivelului serviciilor oferite. Noi mereu suntem deschişi pentru dialog cu cumpărătorii noştri, iar personalul magazinului cu plăcere vor asculta şi considera părerile şi comentariile voastre. De asemenea sperăm ca veti aprecia cu cinste designul interior al magazinului renovat.

xwomen-popular
Cum noi o facem ?

Deschiderea acestui magazin a fost precedată de o mulțime de lucrări pregătitoare. Timp de peste 10 ani compania noastră operează în sfera vânzărilor cu amănuntul a hainelor la modă. Experienţa primită şi reputaţia excelentă ne ajută să alegem cele mai bune oferte ale pieţii.

Noi conlucrăm cu un şir de companii europene şi internaţionale. Specialiştii noştri de achiziţii în fiecare zi se ocupă de căutare a ofertelor, care să răspundă criteriilor noastre stricte de calitate înaltă şi preţ moderat.

De asemenea este important de remarcat, că noi nu urmărim scopul de a câştiga maximal din fiecare vânzare. Noi invers, limităm intenţionat preţurile vânzărilor cu amănuntul în Z brands, pentru a rămâne un magazin popular şi accesibil pentru cumpărătorii noştri.

for_about
Interierul si procesul

Însuşi procesul de cumpărare, inclusiv interiorul şi serviciul magazinului de deservire joacă nu printre ultimele roluri pentru realizarea concepţiilor noastre. Clientul trebuie să fie mulţumit nu doar de rezultatul finit – cumpărarea unui lucru frumos la un preţ bun, dar şi cu procesul de procurare al acestui lucru.

Compania noastră aplică mult efort pentru îmbunătăţirea nivelului serviciilor oferite. Noi mereu suntem deschişi pentru dialog cu cumpărătorii noştri, iar personalul magazinului cu plăcere vor asculta şi considera părerile şi comentariile voastre. De asemenea sperăm, că interierul magazinului reînnoit, de-a întregul după reconstrucţie, va fi apreciat cu cinste de către vizitatorii noştri.

Z brands este mândru de a vă prezenta o nouă concepţie –
un stil autentic determinat de calitate si accesibilitate.
Bine aţi venit în magazinul nostru!