Springfield – cel mai practic brand pentru tineri. În îmbrăcămintea mărcii Springfield se poate pentru totdeauna de uitat de aşa noţiuni ca disconfort şi mişcări limitate. Asemenea modele practice le va fi pe placul chiar şi amatorilor celor mai active moduri de viaţă.

Primul magazin de firmă a brandului spaniol de haine Springfield a apărut în anul 1988 şi oferea mai întâi doar haine bărbăteşti.

Din prima zi a fost stabilită şi politica de bază a mărcii Springfield, anume confecţionarea hainelor calitative şi comode, în care s-ar putea cu acelaşi succes să apari la birou sau să-ţi petreci timpul liber cu prietenii. Un stil independent şi individual, incredibil de practic, combinaţie a ultimelor tendinţe ale modei mondiale cu necesităţile reale ale cumpărătorilor – toate acestea sunt întruchipate în fiecare colecţie de blugi, cardigane, cămaşe, costume, tricouri, jachete şi alte varietăţi de haine, precum şi încălţăminte şi accesorii de la Springfield.

La general, toate produsele mărcii Springfield se poate de împărţit în două direcţii. Prima, casual, vă oferă haine pentru oraş, printre gama sa largă putem alege varianta potrivită pentru orice ocazie. Cealaltă linie a îmbrăcămintei de firma Springfield include mărfurile sportive, care vor fi la locul lor atât în timpul de odihnă la natură sau alergatului de dimineaţă, cât şi la ocupaţiile profesionale cu sportul. La urma urmelor ele sunt şi mai comode şi practice, şi sunt orientate în primul rând la ceea, pentru ca să-i ofere proprietarului său o libertate maximă în mişcare.

Stilul companiei Springfield se poate de determinat prin câteva cuvinte – independent, original şi practic. Procurând îmbrăcămintea mărcii date, Dumneavoastră, cu toate acestea, primiţi o posibilitate nemaipomenită de a savura o stare de spirit excelentă şi un simţ incredibil de confort, care vă v-a însoţi oriunde n-aţi decide să îmbrăcaţi blugii sau puloverul de firmă. Nu este de mirare că în toată lumea în prezent se numără sute de mii de amatori devotaţi a brandului dat.