Hainele pentru tineret!

Solid – este unul din cele mai modern, şi după cuvintele designerilor, tare brand european pentru bărbaţi de la 18 la 30 de ani. Marca Solid produce haine neobişnuite, care sunt destinate pentru cei ce preţiuesc individualitatea, un aspect exterior perfect şi respectarea celor mai noi tendinţe ale modei moderne. Imaginile vitale şi democratice propuse de către designerii companiei Solid, se potrivesc la petreceri, călătoriile în afara oraşului, şi viaţa de oraş de zi cu zi. Pentru confecţionare se folosesc materiale naturale, tricotajul.

Concepţia de bază a hainelor pentru bărbaţi Solid îşi găseşte întruchiparea în trei linii ce cuprind o gamă largă de stiluri diverse:

Solid – baza de stil a brandului. Caracteristicile generale: democraţia, preţul accesibil şi o neglijenţă uşoară şi stilată. În fiece an compania prezintă 6 colecţii Solid. În fiecare – nu mai puţin de 200 de modele (până la 50 din ele sunt „hit-uri” din denim).

DND Jeans – ultimele tendinţe ale „highfashionului” şi a unei interpretări talentate. Modelele ne impresionează cu o criore originală şi detalii neordinare stilate.

SolidLuxury – un stil la nivel de lux cu accentele pe croieli perfecte, subliniat cu detalii scumpe.

Necătând la ceea că Solid este o companie daneză tânără, istoria căreia îşi are începutul abia în anul 2002, piaţa de desfacere cuprinde mai mult de 20 de ţări.