Îmbrăcămintea, încălţămintea şi accesoriile brandului englez Pieces demult şi-au căpătat o reputaţie excelentă la fashionistele străine. Gama de mărfuri cu logotipul brandului dat prezentate în piaţă ne uimeşte şi mereu ne dă posibilitatea de a alege elementele stilate, care la rândul său vor da imaginilor voastre un ton proaspăt.

În anul 2003 renumita companie-producător de haine şi accesorii Bestseller a decis să creeze un brand nou în segmentul mass-market, care ar putea să ocupe un loc demn printre mărcile comerciale, produsele cărora sunt orientate spre tinerele fashioniste.

Îmbrăcămintea, încălţăminte şi accesoriile Pieces nu întâmplător au o popularitate înaltă. Echipa de designeri a brandului reacţionează în mod sensibil la cele mai noi tendinţe ale modei, iar politica de preţuri permite procurarea celor mai noi lucruri ai sezonului la cele mai accesibile preţuri. Colecţiile de haine poartă un caracter evidenţiat pentru tineret, dar sunt şi unele lucruri care se vor încadra perfect în garderoba unei femei mature.

În gama hainelor brandului dat prevalează în mod semnificativ un tricot stilat şi la modă – maiouri, tunicuri şi topuri cu printuri stilate şi finisaje decorative. Iar adepţii clasicii tradiţionale vor fi încântaţi cu bluzele și tricourile elegante. Colecţiile de încălţăminte sunt de asemenea diverse ca şi cele de haine: pantofi eleganţi pe tocuri înalte, adidaşi la preţuri accesibile, balerini confortabile, sandale şi saboţi.

Completarea unei imagini vii, aprinse şi unice va fi făcută cu ajutorul accesoriilor stilate şi elegante: bijuterie, genţi, fulare, ochelari de soare, pălării şi centuri.