MassimoDutti – brand spaniol, producător de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru bărbaţi, femei şi copii.

În anul 1985 în Spania pentru prima dată a apărut brandul de haine de modă MassimoDutti, designerii căruia au început să se specializeze pe costume clasice pentru bărbaţi, jachete, pantaloni. În 1991 compania a fost procurată de către corporaţia Inditex şi de atunci au început să creeze colecţii pentru femei şi fete.

Hainele brandului MassimoDutti au un stil unic de design, prin urmare ele sunt uşor de recunoscut. Pentru haine se folosesc cele mai bune şi calitative materiale: caşmir moale, mătasă moale, piele de căprioară, lână naturală. Este folosită o gamă uimitoare de culori – teracota, bej, verde închis, albastru intens şi altele. Pentru bărbaţi se elaborează şi se comercializează colecţii de pantaloni largi din catifea, pulovere superbe cu patch-uri din piele de căprioară.

Brandul dispune şi de aşa accesorii ca genţi stilate, curele din piele naturală şi de căprioară. În afară de acestea se elaborează colecţii stilate casual pentru femei, bărbaţi, copii şi adolescenţi de către designeri, aşa ca cămaşe, produse din tricot, rochii. În hainele de la MassimoDutti este întotdeauna comod. Îmbrăcămintea din magazine este stilată şi destul de strictă.

În prezent brandul dispune de 500 de buticuri în 40 de ţări ale lumii.