ICHI– brand danez ce se specializează în confecţionarea hainelor pentru femei şi accesoriilor. Brandul ICHI este oficial înregistrat în Danemarca în anul 1999.

În primii ani după fondare compania a început să producă haine la modă pentru domnişoare. În colecţiile brandului au fost prezentate rochii ICHI, topuri, cardigane ICHI, pantaloni, paltoane etc. Marca de haine pentru fetele tinere ICHI – reprezintă hainele stilate şi la modă pentru fete îndrăzneţe şi încrezute în sine.

Fetele ICHI sunt pline de energie şi entuziasm tineresc, ambiţioase şi independente, creative, şi nu au frică de a experimenta şi de a fi sine însuşi. Ele pot fi des întâlnite la prezentări de modă şi petreceri. Părerea lor este absolută, iar gustul impecabil. Ele pot crea stilul său unic şi mereu să se afle în centrul atenţiei.

Secretul succesului ICHI este simplu – acesta este combinaţia calităţii înalte cu întruchiparea tendinţelor modei actuale şi preţurile accesibile. În afară de acestea, ICHI ne propune o gamă largă în fiecare din colecţiile sale. Datorită faptului că colecţiile ICHI permit o combinare maximă şi mixarea hainelor între ele, fiecare fată are posibilitatea să-şi creeze imaginea sa individuală şi irepetabilă.