Firma daneză Hummel – producător renumit de echipament profesional pentru jocuri sportive. Istoria Hummel îşi ia începutul în anul 1923 în oraşul Hamburg, atunci când familia Messmer a început să aplice primele tălpi de cauciuc în pantofi. În prezent Hummel este unul din cel mai mari producători din lume de haine şi încălţăminte sportive, care îşi păstrează tradiţiile şi le combină cu pricepere cu cele mai noi tehnologii.

Compania Hummel este cunoscută ca cea mai şocantă şi memorabilă marcă de teamsport din lume. Hummel propune încălţăminte şi echipamente pentru fotbal, handbal, volei, precum şi haine casual elegante.

Calitatea hainelor şi încălţămintei sportive Hummel a fost apreciată de către sportivii profesionişti din 23 de ţări din lume. Marca comercială Hummel este înregistrată în 55 de ţări din lume. Rețeaua de distribuție Hummel acoperă mai mult de 40 de țări. Hummel – este o haină confortabilă şi calitativă, la elaborarea căreia sunt folosite cele mai noi tendinţe în domeniul modei.