Fresh – este o marcă tânără şi dinamică, preconizată pentru bărbaţi cu vărsta între 20 şi 40 de ani. Istoria mărcii Fresh nu este într-atât de îndelungată ca a predecesoarei sale, mărcii comerciale franceze Legend&Soul. În anul 2009 designerii Allan şi Jacob Zibi au creat linia sa proprie de haine pentru bărbaţii tineri şi energici. Îmbrăcămintea originală a fost imediat adorată de către tinerii ce nu tolerează regulile stricte şi convenţiile.

Îmbrăcămintea în stilul Casual – este pentru cei ce nu tolerează formalităţile. Sortimentul brandului este prezentat de cămaşile cu carouri mici şi mari, tricourile şi pantalonii scurţi, blugi, sacouri în stil military, pulovere din tricot  măşcat, hanorace cu glugi.

Regula de bază a brandului Fresh este folosirea în modele doar materiale naturale, ce au un semn de calitate bună la nivel internaţional. Designerii sunt convinşi că este imposibil să creezi un stil liber din materiale de poliester şi sintetică. De aceea fanii brandului  primesc nu doar un branding, dar şi haine comode.