Collezione – brand turcesc de haine la modă pentru tineret. Firma Collezione este la moment una din cele mai mari companii din industria modei a Turciei. Brandul a deschis primul său magazin în anul 1987.

Pe parcursul a 25 de ani Collezione a creat propriile fabrici pentru producerea industrială a mărfurilor sale, şi în prezent a deschis peste 100 de magazine şi mai mult de 200 de puncte de vânzare. Compania are deschise mai mult de 55 magazine peste hotare. Pe parcursul activităţii în domeniul vânzărilor cu amănuntul a hainelor, Collezione a devenit unul din cele mai mari branduri din acest domeniu în Turcia.

Concepţia unei „mode moderne şi proaspete” a brandului Collezione a adus la crearea unei colecţii de firmă de produse la modă cu un design şi o calitate bună. Compania uneşte în sine designerii din Turcia cu corpurile şi spiritele tinere.

Collezione tinde să devină cel mai preferabil şi la modă brand mondial. Chiar şi acum această companie este una din cele mai mari branduri din Turcia.