CacheCache – brand francez de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei, apărut în anul 1985, cu participarea renumitei mărci Morgan. Denumirea brandului tradus din franceză înseamnă „jocul de-a ascunselea” sau „pekaboo”, ceea ce dezvăluie esenţa ei, permiţând cu ajutorul hainelor schimbarea imaginii personale şi posibilitatea de a fi diferită, realizându-ţi fantezia ţi imaginaţia.

Îmbrăcămintea CacheCache se poate de denumit de a fi una accesibilă şi zilnică, potrivită pentru orice eveniment din viaţă, iar o combinaţie abilă a modelurilor brandului poate crea o imagine festivă. Sortimentul de modele de haine pentru femei ne impresionează cu abundența sa: fuste, rochii, maiouri, tricouri, bluze, bolero, jambiere, capris, pantaloni, blugi, paltoane, accesorii.

La o alegere mare de modele, designerilor le-a ieşit să diversifice colecţia de haine pentru femei cu culori aprinse, ornamente florale şi printuri amuzante, finisaj manual scump, ceea ce permite imbrăcămintei CacheCache să aibă o imagine de un brand scump la menţinerea preţurilor accesibile.

CacheCache este mai mult un brand pentru tineret, sau un brand pentru femei cu o stare de întinerire a sufletului. Chiar şi fondatorii mărcii date exprimă o idee de modă simplă şi amuzantă la tinereţe prin colecţiile sale.