Doamnele şi domnişoarele încrezute în sine care pot să savureze viaţa pe deplin şi folosesc moda, pentru a-şi descoperi identitatea, fără îndoială vor rămâne încântate de hainele şi accesoriile prezentate de către marca Breal.

Breal sunt acei care produc regulat linii de haine originale, calitative şi spectaculoase pentru reprezentantele sexului feminin. Designerii brandului Breal înţeleg cât de important pentru fiecare femeie este de a rămâne inimitabilă, liberă şi interesantă. Posibil din această cauză, în ciuda gamei largi de rochii, tricouri, jachete, fuste şi bluze, totuşi cartea de vizită a acestui brand sunt pantalonii eleganţi, ca un simbol al emancipării şi forţei feminine!

Brandul francez Patrice Breal aparţine Groupe Beaumanoir – unul din cei mai mari producători şi vânzători de îmbrăcăminte din Europa. Designerii concernului dat lucrează asupra creării unei colecţii din cinci branduri, care include în afară de PatriceBreal unul din cele mai cunoscute branduri pe piaţa de fashion Morgan, de asemenea foarte populare în Franţa şi Europa: Bonobo, Scottage şi Cache-Cache.